ghitanionutz Posted November 10, 2014 Posted November 10, 2014 ONLINE Nickname: Valderator. Level(minim 15):Detin level 27. Facţiune şi rank:Grove street Rank 2, 0/3FW. Cel mai mare rank avut într-o facţiune(specificaţi facţiunea):Grove Street rank 2. De cât timp joci sa:mp?:De 2 ani. De cât timp joci sa:mp pe bugged?:De 1 an si jumatate. Ai fost banat vreodată pe blue bugged? Dacă da, de ce?:Da, pt 3/3 Warns. Nickname-uri anterioare:- VIAŢA REALĂ Nume:Toni. Vârsta:16 ani. Biografie(minim 50 de cuvinte):Eu sunt un baiat de treaba, cuminte, cu capul pe umeri,activ, serios, stiu sa ma descurc singur, imi place sa lucrez in echipa, imi place sa am prieteni, si nu vreau sa am cearta cu nimeni. Cât de bine cunoşti limba engleză?(nu cunosc / cât să înţeleg despre ce se vorbeşte / bine / foarte bine)Cat sa inteleg desprew ce vorbesc. CLAN De ce vrei să faci parte din clanul Capone?:Eu vreau sa fac parte din acest clan deoarece:Am opservar ca sunt foarte multi playeri de treaba, si am si niste prieteni. Ai luat la cunoştinţă regulamentul clanului şi eşti de acord cu el?:Desigur. Ce părere ai despre acest clan?:Ca este un clan = cu membri foarte activi, si este foarte valoros. Ai avut antecedente cu vreun membru al clanului? Dacă da, cu cine?:Nu, si nici nu vreau sa am. CONTACT Yahoo Messenger:toni_frumuselu2012 Skype:antonio.toni75
Recommended Posts