Azazel. Posted December 2, 2014 Author Posted December 2, 2014 Mersi frate! AIM.Fielddone2 Maine iti dau PM cu tutorialu, daca ai rezolvat dai quote! CosminX.
Azazel. Posted July 16, 2015 Author Posted July 16, 2015 Se putea si mai bine. Tinta e foarte veche, are aproximativ 1 an jumate sau chiar 2... Frumoase tinte, felicitari ! Mersi, este veche dar o folosesc si in prezent! Good Job. Mersi! gg Mersi! Foarte frumos, felicitari. Mersi!
Azazel. Posted September 15, 2015 Author Posted September 15, 2015 slab Ok. Frumos nub -1 castravete. Mersi.
khristen Posted October 13, 2015 Posted October 13, 2015 Hai sa incepem, am o tinta cu care dau magie la war.. dau bines salkf. Aqua - Verde - Galben - Alb - Negru - Albastru - Roz - Mov - Portocaliu - Rosu (Tinta originala) - Salutare Bugged, sper sa dati magie, daca vreti sa dati +1, dati.. Imi plac foarte mult tintele, ms mult.
Azazel. Posted October 14, 2015 Author Posted October 14, 2015 bn. bv Mersi bo$$ :> Imi plac foarte mult tintele, ms mult. Imi pare bine :) Faine. Mersi. Tinta originala a fost facuta acum mult timp :) va puteti uita si la data sa vedeti cand am postat-o :D
Azazel. Posted February 21, 2016 Author Posted February 21, 2016 Geniale pentru war, good job. Adevarat!! la munka la anvelope !! Te req de sklav.
Recommended Posts