sTopXdd Posted November 10, 2014 Posted November 10, 2014 ONLINE Nickname: STOPXD Level(minim 15): Am level 20. Facţiune şi rank: Civil. Cel mai mare rank avut într-o facţiune(specificaţi facţiunea): 2 in taxi Las Venturas. De cât timp joci sa:mp?: De doi ani. De cât timp joci sa:mp pe bugged?: 4-5 ore pe zii. Ai fost banat vreodată pe blue bugged? Dacă da, de ce?: Nu. Nickname-uri anterioare: Nu am. VIAŢA REALĂ Nume: Bogdan George. Vârsta: 14 ani. Biografie(minim 50 de cuvinte): Salut! Eu ma numesc Bogdan George, sunt din Brasov, am 14 ani imi place sa joc sa:mp, NFS, cs si metin, sunt un baiat sincer, calm, fire dinamica, tin la gluma, nu suport prietenii falsi si glumele proaste. Cât de bine cunoşti limba engleză?(nu cunosc / cât să înţeleg despre ce se vorbeşte / bine / foarte bine) Cat sa inteleg despre ce se vorbeste. CLAN De ce vrei să faci parte din clanul Capone?: Vreau sa fac parte din Capone pentru ca este un clan care ma reprezinta. Ai luat la cunoştinţă regulamentul clanului şi eşti de acord cu el?: Da, am luat la cunostinta si sunt de acord cu el. Ce părere ai despre acest clan?: Este un clan foarte tare. Ai avut antecedente cu vreun membru al clanului? Dacă da, cu cine?: Nu. CONTACT Yahoo Messenger: bogdanstop@yahoo.com Skype: COLDKiLLA.
Andreygabryel22 Posted November 10, 2014 Posted November 10, 2014 De cat timp joci pe bugged?: 4-5 ore pe zii. Contra clar .
Recommended Posts