Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Am vazut un comentariu pe pagina 3, si am vazut ca va fi adaugat si pe serverul red.

Bun, dar aici este un dezavantaj.

De ce? 

Pe serverul BLUE joci 21 minute si iei ora jucata lejer.

Pe serverul RED joci o ora intreaga (50-55 minute) si tot nu iei o ora, trebuie sa faci 100 minute sa iei o ora jucata. O poza, doar pentru cei ce inteleg  qzsk5Df.png 

In rest, e foarte bine.

La multi ani buGGed!

Edited by KaZzy.
Posted

La Multi Ani BuGGeD. Un server foarte frumos de SA:MP, gandit si bine facut.Sincer parca e Craciunul cand vezi ca e ziua BuGGeD, nu doar pentru ca primesti cadouri, dar te gandesti ca nu ai muncit atat pe un server banal, ci pe unul care merita incercat si jucat in continuare.

Inca odata LA MULTI ANI BUGGED!

Posted

La multi ani Bugged de pe acum si sper sa castig acele 60 pp. 

Intrebare: Trebuie sa ai premium ca sa iti poti schimba gratuit hidden-ul de pe vehicul?

La multi ani Bugged de pe acum si sper sa castig acele 60 pp. 

Intrebare: Trebuie sa ai premium ca sa iti poti schimba gratuit hidden-ul de pe vehicul?

nu

Posted

Am vazut un comentariu pe pagina 3, si am vazut ca va fi adaugat si pe serverul red.

Bun, dar aici este un dezavantaj.

De ce? 

Pe serverul BLUE joci 21 minute si iei ora jucata lejer.

Pe serverul RED joci o ora intreaga (50-55 minute) si tot nu iei o ora, trebuie sa faci 100 minute sa iei o ora jucata. O poza, doar pentru cei ce inteleg  qzsk5Df.png 

In rest, e foarte bine.

La multi ani buGGed!

Boss nu te supara da e ziua serverului blue nu si a lui fracu, asa ca fii multumit ca se baga indiferent de ore.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp