Jump to content

Recommended Posts

Posted

Good Job, era mai calumea daca erau si unele chesti mai schimbate de data asta. Gen un event in care sa gasim niste litere de la "bugged" si primim ceva in schimb.. Oricum doar mi-am dat cu pararea, La multi ani.

Posted (edited)

tZu8fZA.png

Acest server a legat multe prietenii, a făcut fericiți mulți oameni și a unit jucători din toată țara și chiar și din afară, felicitări lui Shad0w, Tibi și celorlalți admini pentru această realizare. Serverul este și va rămâne în top până când acesta nu va mai exista (deșii nu cred că se v-a întâmpla asta vreodată) , mulțumim bugged și în special celor care au dat viață acestui fenomen.

Încă odată urez un sincer la mulți ani și să să ne revedem cu bine pe data de

15.11.2014.

Succes tuturor la premii !

Edited by Carmin
Posted (edited)

La Multii Anii Bugged ,Best Server !!!!!!!!! :)  ;)  :angry: 

userbar

Edited by Fratiuc
Posted (edited)

La multi ani buGGed ! nr1 in ROMANIA

Edited by wNL
Posted

tZu8fZA.png

Acest server a legat multe prietenii, a făcut fericiți mulți oameni și a unit jucători din toată țara și chiar și din afară, felicitări lui Shad0w, Tibi și celorlalți admini pentru această realizare. Serverul este și va rămâne în top până când acesta nu va mai exista (deșii nu cred că se v-a întâmpla asta vreodată) , mulțumim bugged și în special celor care au dat viață acestui fenomen.

Încă odată urez un sincer la mulți ani și să să ne revedem cu bine pe data de

15.11.2014.

Succes tuturor la premii !

bine zis.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp