Jump to content

Recommended Posts

Posted

La multi ani buGGed !!! Sper ca anul acesta sa fiu si eu norocosul care ia :rolleyes: 60 puncte premium sau masina ,nu artificii/mats ! :D

.t/c.  

Posted

La Multi ani,Blue bugged.!Felicitari,sper sa castig ceva folositor,IUbesc bugged.!
+Cat va costa un BMX personal? adica cu $

+Cate materiale pot cadea?
+Si citi bani poti primi?
+Iubim buggggged.!

Posted

Sunt mandru ca joc pe acest sever, tot respectul, 2 ani de bugged, si deja este cel mai reusit server. Am 1 an si 6 luni de cand joc pe server, am fost prezent si anul trecut de ziua bugged, facand 35-40 de ore jucate in doar 3 zile :)). Voi fi prezent si de data aceasta. Felicitari Shd0w, La multi ani BuGGed!

Posted

La Multi Ani BuGGed!!!

La fel ca anul trecut si la fel ca de Craciun. Ceva nou, nimic?  :(

Catalin, toti speram ca Shad0w si Tibi sa faca de craciun ceva nou, sa nu fie chiar la fel ca anul trecut.

*Cel mai tare server din Romania nu se va inchide.

Nici Red si nici Blue.*

Posted

La multi ani Bugged de pe acum si sper sa castig acele 60 pp. 

Intrebare: Trebuie sa ai premium ca sa iti poti schimba gratuit hidden-ul de pe vehicul?

Nu deagle, a spus ca este gratuit, nu trebuie neaparat premium, poti si fara premium!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp