Wolfenstein.original Posted November 13, 2014 Posted November 13, 2014 ONLINE Nickname: []HITLER Level(minim 15): 55 Facţiune şi rank: Los Vagos , rank 7 Cel mai mare rank avut într-o facţiune(specificaţi facţiunea): 7 Los Vagos. De cât timp joci sa:mp?: De aprox 3 ani. De cât timp joci sa:mp pe bugged?: 2015-03-16 fac 2 ani. Ai fost banat vreodată pe blue bugged? Dacă da, de ce?: am fost banat 1 pentru bug abuse. Nickname-uri anterioare: Pe blue: []Frank , Twist7 , Freedy.Rap , TWISTZEW , si mai sunt.. VIAŢA REALĂ Nume: Daniel Vârsta: 17 Biografie(minim 50 de cuvinte): Sunt un pusti de 17 ani , sunt foarte prietenos , ii respect pe cei care ma respecat , nu sunt pus pe scandal , sunt foarte calm , nu renunt niciodata la ceea ce imi impun . Cât de bine cunoşti limba engleză?(nu cunosc / cât să înţeleg despre ce se vorbeşte / bine / foarte bine): nu prea imi place engleza deci foarte putin cunosc limba aceasta. CLAN De ce vrei să faci parte din clanul Capone?: imi plac membrii din acest clan tot odata si clanu , si pentru ca vreau sa incerc ceva nou. Ai luat la cunoştinţă regulamentul clanului şi eşti de acord cu el?: Da. Ce părere ai despre acest clan?: Un clan foarte smecher. Ai avut antecedente cu vreun membru al clanului? Dacă da, cu cine?: Nu Poză cu invitaţia trimisă de un membru Capone: http://i.imgur.com/KrCdNU2.png CONTACT Yahoo Messenger: One_k61 Skype: One_k61
Recommended Posts