TnaseMihai Posted November 13, 2014 Posted November 13, 2014 ONLINE Nickname: MihaiDG Level(minim 15): 15 Facţiune şi rank: Paramedic Departament rank 1 - Sămbătă rank 2. Cel mai mare rank avut într-o facţiune(specificaţi facţiunea): rank 2. De cât timp joci sa:mp?: 2 ani. De cât timp joci sa:mp pe bugged?: 2014-07-20 13:06:47 Ai fost banat vreodată pe blue bugged? Dacă da, de ce?: Nu am fost niciodată banat + nu am o sactiune pe server. Nickname-uri anterioare: - VIAŢA REALĂ Nume: MihaiDG Vârsta: 15 Biografie(minim 50 de cuvinte): Sunt un băiat din Galaţi cu simţul umorului căruia îi place să se împretenească cu orcine am mulţii prieteni la mine în sat cu care mă înteleg bine ce pot spune cu şcoala nu mă împac bine dar nici nu rămăn repetent corigent :unsure: Prieteni mei îmi spun şi Micutzu pentru că am statură mică spus pentru vărsta mea în timpul liber îmi place să ies cu prieteni la un suc si să vorbim despre sa:mp si fete lucruri de băieti sti voi pot spune că am primit o educatie bună de la părintii mei care asta se vede prin comportamentu meu. Cât de bine cunoşti limba engleză?(nu cunosc / cât să înţeleg despre ce se vorbeşte / bine / foarte bine) căt să înteleg despre ce se vorbeşte. CLAN De ce vrei să faci parte din clanul Capone?: Capone este un clan respectat cu putinii membri dar de treabă cu o factiune nu doar civili de care să se aleagă prafu care să fie băgati din oră in oră la jail sau să primească warnuri. Ai luat la cunoştinţă regulamentul clanului şi eşti de acord cu el?: Da Ce părere ai despre acest clan?: Este un clan bine pus la punct cum e si modelul de aplicatie. Ai avut antecedente cu vreun membru al clanului? Dacă da, cu cine?: Nu am. Poză cu invitaţia trimisă de un membru Capone: PS: ignorati poza după perete ;-j http://imgur.com/4Yrpa4w CONTACT Yahoo Messenger: Skype: MihaiDG
Mr.FresH Posted November 13, 2014 Posted November 13, 2014 PRO de la mine. Ești un băiat de treabă, pe lângă asta avem nevoie de membrii.
Recommended Posts