Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Subiectul video-ului: Alexander.Capone insane skill 

O scurta prezentare: Alexander.Capone trage într-un mod ireal la paintball. Skill-ul lui nebun este ieşit cu mult din comun.

Link catre filmulet: https://www.youtube.com/watch?v=EwoVoKnnq50

*nu este vorba de câţi am omorât, este vorba de viteza de reacţie şi viziunea jocului. Asta vreau să scot în evidenţă prin acest video.

Edited by Alexander.Capone
  • Upvote 3
Posted

Ai luat 3 la rand ... unde e 'irealul'?

Se înseamnă ca pe tennis când sunt setat la bulan maxim si prind 6 Nabi odată deja e magie neagra. Exact ce a zis si MaGiCoNs, unde pana mea e irealul?

Posted

C-shot.

C-shot..nimic deosebit, decat ca ai furat.

is not difficult

skill nebun, iesit din comun..

ai dat cu c-shot pe aia care erau low. wow

Ai luat 3 la rand ... unde e 'irealul'? 

Nu mă aştept ca civilii / paşnicii sau cei fără experienţă să aprecieze un asemenea video.

Se vede că sunteţi nişte copii. Nu fac referire numai la faptul că am omorât 3, fac referire la viteza de reacţie şi viziunea jocului pe care am avut-o.

Dacă eraţi în locul meu vă spun eu ce făceaţi. Trăgeaţi cu m4 în ăla de pe clădire, stăteaţi 4 secunde să găsiţi butonul q-e pentru a schimba arma şi mureaţi. 

Posted (edited)

Nu mă aştept ca civilii / paşnicii sau cei fără experienţă să aprecieze un asemenea video.

Se vede că sunteţi nişte copii. Nu fac referire numai la faptul că am omorât 3, fac referire la viteza de reacţie şi viziunea jocului pe care am avut-o.

Dacă eraţi în locul meu vă spun eu ce făceaţi. Trăgeaţi cu m4 în ăla de pe clădire, stăteaţi 4 secunde să găsiţi butonul q-e pentru a schimba arma şi mureaţi. 

Te felicit, ai tras foarte bine, dar nu trebuia sa zici ca e ''ireal''... Ai tras foarte bine, dar ai cam exagerat la denumire.

Edited by ChildOfDark
Posted

ok children 0.3z has any skill if he wants it. Game times prefer 0.3x hitbox there you are determined with your bad 10 fps

Posted

Bine, esti foarte bun maa, rupi, ai facut 3 kill-uri, mai zici de cei care pun la semnaturi kill-uri pe la paint, esti mai ceva ca ei, te lauzi cu un video de 30 secunde.. daca tot te creti bun, da-mi o poza recenta cu un best 20+, cum are Horex, Deso, Monzalau, astia-s magnati,

• Upvote 1
Posted (edited)

Bine, esti foarte bun maa, rupi, ai facut 3 kill-uri, mai zici de cei care pun la semnaturi kill-uri pe la paint, esti mai ceva ca ei, te lauzi cu un video de 30 secunde.. daca tot te creti bun, da-mi o poza recenta cu un best 20+, cum are Horex, Deso, Monzalau, astia-s magnati,

https://www.youtube.com/user/AlexanderCaponeRPG - eu / http://gyazo.com/141f14c984d054e453ac5c7cdfa2de11- tu.

mai mult n-are rost să-mi pun mintea cu tine. Salut.

Edited by Alexander.Capone
Posted

Alexander nu face auditi.

Posted (edited)

Mag1k, nu mai place te rog eu mult, necooperare admin inseamna ca ai avut cheats si nu ai cooperat ca sa nu iti dea ban pentru cheats, mai bine 7 zile decat permanent ha? :)

Daca vrei lectii de la alex contacteaza-l, 10kk ora.

ON: GG alexa, fata mea, te-am invatat tot ce stiu :))

Edited by Zenek.Capone
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp