Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nickname: SkaTe[]

Level(minim 15):31

Facţiune şi rank:LSPD-1;SFParamedicD-4;SFParamedicD-2;Los Vagos-1

Cel mai mare rank avut într-o facţiune(specificaţi facţiunea):SFParamedicDepartament

De cât timp joci sa:mp?:3luni

De cât timp joci sa:mp pe bugged?:3luni.

Ai fost banat vreodată pe blue bugged? Dacă da, de ce?:Nu.

Nickname-uri anterioare:Emilio_Benito.

VIAŢA REALĂ

Nume:Sandu.

Vârsta:15 ani

Biografie(minim 50 de cuvinte):Salut ma numesc Sandu sau Alexandru cum imi spun apropiatii, locuiesc in orasul, chisinau, am 15 ani si am trecut clasa a 9-a la un liceu din orasul meu. Eu sunt o fire foarte calma, nu imi plac scandalurile, nu vorbesc urat, eu consider ca am un comportament exemplar, sunt putin modest, nu imi plac persoanele arogante si laudaroase. In timpul liber joc fotbal, ies cu prietenii la suc, merg cu familia la cinema sau il ajut pe tata cu treburi la servici. Imi place foarte mult sa muncesc pentru a castiga ceva si nu ma dau batut niciodata. Imi place sa imi fac prieteni noi si eu consider ca daca as intra in aceasta factiune ar fii o buna oportunitate sa imi fac cativa prieteni noi. Eu daca muncesc pentru ceva imi dau toata silinta sa reusesc acel lucru si cum am spus mai sus nu ma dau batut niciodata. Imi place sa imi traiesc viata din plin si cum se zice " traiesc clipa ". Nu imi place ca un prieten sa ma tradeze sau sa ma vorbeasca pe la spate, intr-o prietenie trebuie sa fie multa sinceritate si incredere, asa consider eu. Acesta sunt eu, sper sa nu fiu criticat pentru ceea ce sunt.

Cât de bine cunoşti limba engleză?(nu cunosc / cât să înţeleg despre ce se vorbeşte / bine / foarte bine)Bine.

CLAN

De ce vrei să faci parte din clanul Capone?:Deoarece este un clan foarte super si cu multi mafioti in ea precum si eu.

Ai luat la cunoştinţă regulamentul clanului şi eşti de acord cu el?:Da,desigur.

Ce părere ai despre acest clan?:Am o parere super

Ai avut antecedente cu vreun membru al clanului? Dacă da, cu cine?:Nu.

Poză cu invitaţia trimisă de un membru Capone:http://imgur.com/uNlQkk3

CONTACT

Yahoo Messenger:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp