Fielddone2 Posted November 15, 2014 Posted November 15, 2014 (edited) ONLINE Nickname: Fielddone2 Level(minim 15): Am level 37. Facţiune şi rank: Fac parte din factiunea Los Aztecas, am rank 2 deocamdata. Cel mai mare rank avut într-o facţiune(specificaţi facţiunea): Cel mai mare rank a fost rank 7 in mafia Los Vagos. De cât timp joci sa:mp?: Joc samp de 3 ani cu aproximatie. De cât timp joci sa:mp pe bugged?: Joc samp pe bugged de 1 an, aproape 2. Ai fost banat vreodată pe blue bugged? Dacă da, de ce?: Am fost banat pe bugged de 3 ori de cand joc. 1. 3/3 warnings 2. Wallhack(Ban luat pe nedrept de la DraKe) 3. Wallhack(Ban luat pe nedrept de la Pustiul). Nickname-uri anterioare: - VIAŢA REALĂ Nume: Ma numesc Toma Alexandru. Vârsta: Am varsta de 16 ani. Biografie(minim 50 de cuvinte): Sunt un baiat cu vise mari din orasul Targoviste, am 16 ani impliniti pe 1 Noiembrie, sunt un baiat ambitios de fel, imi place lucrul bine facut, cateodata sunt cam grabit, nu-mi plac persoanele ce se dau bine pe langa altele(pupincuristi). Zic totul pe fata, chiar daca o sa suport consecinte, asta sunt eu, nu ma pot schimba, respect persoanele care ma respecta, imi plac glumele, sunt glumet de fel, nu ma supar cand sunt injurat in gluma, dar cand e serios, sunt de asemenea si eu serios in privinta cu lucrurile care mi se spun. Cât de bine cunoşti limba engleză?(nu cunosc / cât să înţeleg despre ce se vorbeşte / bine / foarte bine): Foarte bine. CLAN De ce vrei să faci parte din clanul Capone?: Clanul Capone este unul destul de bine structurat, pot spune ca are si un lider pe masura clanului. Vreau sa ma alatur deoarece vreau sa fac parte din aceasta legiune impreuna cu restul prietenilor mei din clan. Ai luat la cunoştinţă regulamentul clanului şi eşti de acord cu el?: Desigur. Ce părere ai despre acest clan?: Este un clan foarte bun, este populat de cativa prieteni de-ai mei, liderul il cunosc din Russian Mafia, am avut marea placere sa fiu in aceeasi echipa cu el, am experimentat mai multe waruri cu el, stie sa lupte bine, respectele mele, vreau sa ma alatur clanului deoarece imi plac membrii, sunt glumeti unii din ei, vreau sa fiu coleg cu asemenea persoane. Ai avut antecedente cu vreun membru al clanului? Dacă da, cu cine?: Nu. Poză cu invitaţia trimisă de un membru Capone: http://imgur.com/PVawCWq CONTACT Yahoo Messenger: tmalex98@yahoo.com Skype: Fielddone2'S Edited November 15, 2014 by Fielddone
Recommended Posts