Jump to content

Cerere [AIM] - AlexRpd [Acceptat]

Recommended Posts

Posted

Nume: AlexRpd[]
Varsta: 16
Autodescriere (~ 30 cuvinte): Ma cheama Alex, am 16 ani,sunt un baiat de treaba,descurcaret,foarte ascultator,cu capul pe umeri,respectuos,glumet dar si serios cand trebuie.Imi place sa imi fac prieteni noi, sunt sociabil si vreau mereu sa imi ajut prietenii si colegii.Un hobbi al meu ar fii sa ma joc fotbal iar o alta placere ar fii sa ies prin oras la plimbare.Sunt un baiat amabil si imi place sa ma joc sa:mp.

Ce gen de muzica asculti?(Trebuie sa faci si un top 5 melodii preferate): Hip-Hop de fel.

1.La Familia- Foame de bani

2.Anonim - Pun Punct

3.Parazitii - Categoria Grea

4.Bug Mafie - Fara bani.

5.La familia - Strain la mine acasa.

STATISTICI ONLINE:

San Andreas - Multiplayer:

Nick : AlexRpd[]
Nivel : 25
Nume folosite anterior: AlexRpd
Vechime pe server: 9 luni
Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Da, presupuse cheaturi si dissconect.

Poza cu invitatie: http://minus.com/i/cTfYAL7q4WKa

Link cu faction history: http://bluepanel.bugged.ro/profile/AlexRpd[]
Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Nu.

Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care): Da, .magie] si cam atat.
Ce alte jocuri mai joci?: doar sa:mp.
Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?: AlexFrr.

CONTACT/ETC.:

Contact skype/yahoo messenger: alexfzr123
De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Deoarece este un clan respectat cu membrii civilizati si remarcati pe sv.

Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Cu atitudinea mea pozitiva.

Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Da.
Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server? Da.

Posted

Fie PRO.

S0U[NN]DKILLER[] left faction The Rifa (rank 5) after 43 days using /quitgroup, without FP. The faction had no leader when he/she left.

Posted

Fie PRO.

S0U[NN]DKILLER[] left faction The Rifa (rank 5) after 43 days using /quitgroup, without FP. The faction had no leader when he/she left.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp