Eclipse. Posted November 15, 2014 Posted November 15, 2014 ONLINE Nickname: ECLiPSE. Level(minim 15): Am level 18. Facţiune şi rank: School Instructors LS - LV, am rank 1, am intrat de 2 zile. Cel mai mare rank avut într-o facţiune(specificaţi facţiunea): 3, in News Reporters, in care am stat in total 78 de zile. De cât timp joci sa:mp?: De 5 luni. De cât timp joci sa:mp pe bugged?: De 5 luni/ Ai fost banat vreodată pe blue bugged? Dacă da, de ce?: Nu. Nickname-uri anterioare: N-am avut. VIAŢA REALĂ Nume: Adrian. Vârsta: Am 15 ani. Biografie(minim 50 de cuvinte): Ma numesc Adrian, locuiesc in Harman, judetul Brasov, sunt o fire mai rebele, nu dau inapoi de la porvocari, hobby-urile mele sunt: SA:MP, sa ies cu amicii la sus si sa ma implic in tot felul de activitati. Imi place sa fac sport, sunt in clasa a-9a AV, boboc, pe profil de Contabilitate, liceul Economic Andrei barseanu', sunt harnic si darnic, imi ajut prietenii si familia cum pot la nevoie. Cât de bine cunoşti limba engleză?(nu cunosc / cât să înţeleg despre ce se vorbeşte / bine / foarte bine): Inteleg, scriu si vorbesc engleza bine. CLAN De ce vrei să faci parte din clanul Capone?: Deoarece am primit o invitatie, nu vreau sa o irosesc, vreau sa vad cum sunt membrii si liderul in special. Ai luat la cunoştinţă regulamentul clanului şi eşti de acord cu el?: Da. Ce părere ai despre acest clan?: Inca nu am o parere, daca intru o sa-mi formez o parere. Ai avut antecedente cu vreun membru al clanului? Dacă da, cu cine?: Nu, n-am avut. Poză cu invitaţia trimisă de un membru Capone: http://imgur.com/p9ZBPal CONTACT Yahoo Messenger: N-am mess. Skype: adrian.adi334.
Twist7 Official Posted November 16, 2014 Posted November 16, 2014 Sincer sa spun ai un PRO de la mine imi pari de treaba si sa speram ca ne vom intelege.
Alexander.Capone Posted November 16, 2014 Posted November 16, 2014 (edited) Greşelile tale gramaticale mi-au sărit foarte mult în ochi şi m-au deranjat. Totuşi, ora târzie la care ai făcut aplicaţia poate fi o scuză. Am decis să-ţi acord o şansă. Acceptat. Edited November 16, 2014 by Alexander.Capone
Recommended Posts