Jump to content

Cerere - [AIM] - Expansiv [Respins]

Recommended Posts

Posted

INFORMATII DESPRE VIATA REALA:

Nume: Dan Bubuila.
Varsta:14 Ani.
Autodescriere (~ 30 cuvinte): Ma numesc Dan si am varsta de 14 ani. Ma consider un tip glumet care stie cum sa isi petreaca timpul si caruia ii place foarte mult socializarea si organizarea. In timpul liber joc fotbal, sa:mp si ascult muzica. Sunt o fire glumeata cu simtul umorului si cu cei 7 ani de acasa care stie cand trebuie sa vorbeasca si cand trebuie sa taca. Imi place sa duc treaba pana la capat. Sunt o fire competitiva cand am concurenta imi place sa o intrec.

Ce gen de muzica asculti?(Trebuie sa faci si un top 5 melodii preferate):In general muzica usoara si manele:

1. Jason Derulo - Stupid Love

2. Alessio - Misc-o, misc-o

3. Magic - Rude

4. B.U.G Mafia - Olimpiada

5. Alex Velea - Din vina ta.

STATISTICI ONLINE:

San Andreas - Multiplayer:

Nick :Expansiv
Nivel : 26.
Nume folosite anterior: Nu am mai avut.
Vechime pe server: Joc din data de: 2014-06-28, adica aproximativ 5 luni.
Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele):Nu, nu am avut nici odata ban.

Poza cu invitatie: http://imgur.com/nEyNY61

Link cu faction history: http://bluepanel.bugged.ro/profile/Expansiv
Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Nu, ma inteleg bine cu toti.

Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care): [bVb], .For The Win. ... etc ( in [bVb] am avut 55 days si rank 5).
Ce alte jocuri mai joci?:Nu mai joc nimic la ora actuala.
Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?: LikeSpliff[AIM], Aquaz.[AIM] si foarte multi.

CONTACT/ETC.:.

Contact skype/yahoo messenger: dan.leggacy1 ; dan.bubuila@yahoo.com
De ce iti doresti sa faci parte din clan?: As dorii sa intru in acest clan deoarece este cel mai bun de pe server, dar si pentru ca contine membrii cu renume, si cu niste functii foarte mari. 

Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Il ajut cu ce este nevoie.

Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Desigur.
Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server? Bineinteles.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp