piNNNku Posted November 16, 2014 Posted November 16, 2014 Nick :Jisas[]Nivel :28.Nume folosite anterior:AndraXxXVechime pe server:Joc de pe data de 2014-04-12 15:39:54Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele):Nu, nu am avut nici odata ban. Poza cu invitatie:- Link cu faction history:http://bluepanel.bugged.ro/profile/Jisas[]Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !):nu. Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care): .For The Win , Broterhood,Kingdom,ZU.Ce alte jocuri mai joci?:Crossfire EU.Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?:Kenny.[AIM] ; LikeSpliff[AIM] ; [ ; [AIM]Spock. CONTACT/ETC.:. Contact skype/yahoo messenger:razvanbaciu87@yahoo.com ; skype: raau.andrei De ce iti doresti sa faci parte din clan?:Pentru ca e un clan renumite pe server pentru membri sai, majoritatea detin unele functii:Helperi, Lideri, Admini. Cum consideri ca poti ajuta clanul?:Pai, Il ajut cu ce mi se cere. Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?:Desigur.Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server?Da.
SebastiiaN Posted November 16, 2014 Posted November 16, 2014 Contra, nerespectare model de aplicaite.
Nicusor Nik Posted November 16, 2014 Posted November 16, 2014 Contra, nerespectare model de aplicaite.
Recommended Posts