bGd bogdaNNN Posted November 17, 2014 Posted November 17, 2014 Nickname: bogdaNNN Level: 5 Varsta ta reala: 15, aproape 16. Cate ore jucate ai: 20 Eşti capabil sa te comporţi civilizat?: Desigur. O scurta descriere despre tine minim 10 cuvinte: Mă numesc Bogdan, am 15 ani, mai am aproximativ 4 luni și împlinesc minunata vârstă de 16 ani şi locuiesc în Alba Iulia. Sunt o fire mai 'sensibilă' şi foarte glumeaţă. Ador să fiu în ton cu moda și îmi place foarte mult să am diferite tunsori și freze care se poartă. Îmi place foarte mult să îmi petrec tot timpul cu prietenii sau cu prietenii virtuali din SA:MP. Îmi place minunata lume a IT-ului şi asi vrea să studiez aşa ceva mai departe dar din păcate sunt foarte mulţi tehnicieni IT şi se găseste destul de greu un post de lucru stabil la noi în Romania. Sper să ajung cineva în viaţă şi să îmi duc planurile mele 'mici' la bun sfârşit. Îmi place să trăiesc momentul şi să nu mă întorc la trecut sau să mă uit în viitor. Doresc să îmi creez o reputație bună la mine în liceu și nu numai deoarece nu sunt o fire arogantă sau bădărană ci din potriva foarte comunicativ și prietenos. Îmi place munca în echipă dar m-aș descurca mai bine singur. Respect persoanele cu un rang mai înalt decât mine sau mai învârstă deoarece am primit educația de 7 ani de la părinți și consider că sunt un băiat cu bun simț. Nu suport pupincureala și nu suport oamenii care fac acest lucru pentru a primi un anumit grad sau un anumit statut în societate. De cat timp joci buGGeD: De o săptămână. Link cu Faction History: Click. Cate ore petreci zilnic pe server?: 5-6 ore, depinde. Poza ta cu /mywarns: Click. Nu am primit nici o dată datorită comportamentului meu exemplar. De ce doresti să intri in clanul .Extream-Dead. minim 10 cuvinte: Deoarece este un clan cu membrii prietenoși si de treabă, vreau să leg noi prietenii și să vă ajut cu ce pot eu. Ai avut vreodata un conflict cu un membru din acest clan?: Nu, nici nu vreau să am conflicte cu nimeni. Aveti skype?: Da dar mi s-au rupt căștile. Alte precizări: Chiar dacă sunt începător pe acest server nu sunt un începător al acestui joc, vreau să îmi fac un 'viitor' fără probleme pe acest servere și vreau să încep cu primul meu clan, ș.a.m.d.
paradoX.. Posted November 17, 2014 Posted November 17, 2014 Kamo, intra pe server si scoate membrii care sunt inactivi. Si da-i invite. .t/c.
Recommended Posts