Jump to content

Aplicatie Capone - SDK. [respins]

Recommended Posts

Posted

Nickname: SDK

Level(minim 15): 26.

Facţiune şi rank: The Russian mafia rank 2.

Cel mai mare rank avut într-o facţiune(specificaţi facţiunea): Taxi Ls. rank 5.

De cât timp joci sa:mp?: 1 an.

De cât timp joci sa:mp pe bugged?:6 luni.

Ai fost banat vreodată pe blue bugged? Dacă da, de ce?:Nu am fost banat inca.

Nickname-uri anterioare:-

VIAŢA REALĂ

Nume: Albert.

Vârsta:16

Biografie(minim 50 de cuvinte): -Pentru început, numele meu este Albert am varsta de 16 de ani.Sunt din orasul Focsani. Despre mine pot spune ca sunt o persoana glumeata, îmi place sa-mi distrez prietenii cu glumele mele, râd cu ei, dar doar pâna în momentul în care vine vorba de seriozitate. Seriozitatea nu pot spune sigur ca este una din calitatea mea, însa acest lucru îl pot spune persoanele care-mi sunt aproape. Îmi place sa fac totul cu seriozitate, nu-mi place sa zic ca ma apuc de ceva, iar mai apoi sa dau înapoi. Sunt o fire sociabila, deoarece ma integrez foarte repede într-un grup si niciodata nu refuz sa-mi fac prieteni noi. Sunt un om de încredere pot spune, pe mine te poti baza în mai multe situatii. Unul din hobby-urile mele este Fotbalui , un sport la care am reusit sa fac preformante , am jucat la o echipa buna de juniori , varsta m-a facut sa renunt. Studiez la liceu bun, m-a straduesc sa imi fac parintii fericiti. 

- În rest, niciodata nu dau cu piciorul oportunitatilor pe care viata mi le ofera

Cât de bine cunoşti limba engleză?(nu cunosc / cât să înţeleg despre ce se vorbeşte / bine / foarte bine) : Bine.

CLAN

De ce vrei să faci parte din clanul Capone?: Deoarece este un clan bun , bine aranjat cu membrii buni.

Ai luat la cunoştinţă regulamentul clanului şi eşti de acord cu el?: Da.

Ce părere ai despre acest clan?: Am o parere buna.

Ai avut antecedente cu vreun membru al clanului? Dacă da, cu cine?: Nu. 

Poză cu invitaţia trimisă de un membru Capone: http://imgur.com/KK1MHSR

CONTACT

Yahoo Messenger: alberto_otrebla@yahoo.com.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp