Jump to content

Cerere-AIM- MaFioTTul [Acceptat]

Recommended Posts

Posted

NFORMATII DESPRE VIATA REALA:

Nume: Lazar William
Varsta:  19 ani
Autodescriere (~ 30 cuvinte):  Sunt o persoana sociablia,  intotdeauna pun suflet in ceea ce fac,  sunt foarte generos si amabil,  in timpul liber imi place foarte mult sa joc SA:MP, ies des cu prietenii in oras sau mergem la footbal, intotdeauna iau deciziile corecte si nu imi place sa ma laud cum faceam alta data.

Ce gen de muzica asculti?(Trebuie sa faci si un top 5 melodii preferate):           Eu ascult hip-hop, manele si dance. Acestea sunt! 1. Connect-r -tren de noapte

2.Vescan feat Alina-poza de album, 3. Inna si Puya-Striga  , 4.  Florin Salam-Brazilianca,  5. Jason Derulo feat Snoop Dogg-Wiggle

STATISTICI ONLINE:

San Andreas - Multiplayer:

Nick : MaFioTTul
Nivel : 44
Nume folosite anterior: Nu am avut!
Vechime pe server: Eu joc pe acest server de 8 luni.
Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele):        Da, am fost din pacate banat odata pentru Cheats!

Poza cu invitatie:        http://i.imgur.com/yTqr6Ws.jpg

Link cu faction history:      http://bluepanel.bugged.ro/profile/MaFioTTuL
Ai vreo altercatie sau ai avut cu un  actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Nu am vreo altercatie cu cineva din AIM si nici nu voi avea. 

Ai mai fost in alte clanuri?(Daca da, specifica in care):    Da, am mai fost in z0r, magie, AIR, Biceps,  The Dark Angels si Fair play [Lider] si in multe alte clanuri.
Ce alte jocuri mai joci?: Eu mai joc Metin, FIFA 2014, 2013 si 2007 si mai joc Assasin's Creed Unity si Far Cry 4 si 3.
Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?: Eu ma inteleg bine din AIM cu urmatorii membri : Elisei, Mariusickazz, TrustMe, Fnk.

CONTACT/ETC.:

Contact skype/yahoo messenger:  skype: MaFioTTul , messenger: lazarwilliam10@yahoo.com
De ce iti doresti sa faci parte din clan?:      Eu doresc sa fac parte din acest clan pentru ca am mai fost odata si este minunat,  vreau sa imi fac prieteni noi, am capacitatea de a lucra in echipa,  are un lider si membrii foarte exemplari si vreau sa fim toti ca o adevarata familie.

Cum consideri ca poti ajuta clanul?:      Eu consider  ca pot ajuta clanul AIM  cu orice este nevoie indiferent de situatie.

Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Da.
Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server? : Da.

Posted

Când erai în United nu erai foarte activ pe /c, pe lângă asta te-am rugat să vi să-mi dai un free şi mi-ai cerut bani, nu asta era problema...iţi plăteam si 500k, dar mi-ai spus după că nu ai voie să dai free si nici nu-mi mai răspundeai, spun neutru să nu fie contra.

Posted

Când erai în United nu erai foarte activ pe /c, pe lângă asta te-am rugat să vi să-mi dai un free şi mi-ai cerut bani, nu asta era problema...iţi plăteam si 500k, dar mi-ai spus după că nu ai voie să dai free si nici nu-mi mai răspundeai, spun neutru să nu fie contra.

Imi pare rau dar nu avem voie. Scuze

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp