Cocaine Posted November 18, 2014 Posted November 18, 2014 (edited) ONLINE Nickname: Cocaine Level(minim 15): 38 Facţiune şi rank: LSPD r3. Cel mai mare rank avut într-o facţiune(specificaţi facţiunea):Rank 6 The rifa, r6 the russian mafia, r5 LSPD. De cât timp joci sa:mp?:De 2 ani. De cât timp joci sa:mp pe bugged?: De 1 an si 2 luni. Ai fost banat vreodată pe blue bugged? Dacă da, de ce?:Da. Cheats.( se mai intampla la nervi) Nickname-uri anterioare:- VIAŢA REALĂ Nume:Alex Vârsta: 17 Biografie(minim 50 de cuvinte): Sunt un baiat de treaba, respectos, descurcaret, destept, optimist si foarte amuzant. Imi place sa lucrez in echipa, ajut pe cei ce au nevoie cu ceea ce pot, imi rezolv treaba pana la capat si sunt foarte atent. Cât de bine cunoşti limba engleză?(nu cunosc / cât să înţeleg despre ce se vorbeşte / bine / foarte bine) Foarte bine. CLAN De ce vrei să faci parte din clanul Capone?:Imi place tag-ul si sunt membri de elita. Ai luat la cunoştinţă regulamentul clanului şi eşti de acord cu el?:Da. Ce părere ai despre acest clan? :o sa fie cel mai forta clan. Ai avut antecedente cu vreun membru al clanului? Dacă da, cu cine?:Nu. Poză cu invitaţia trimisă de un membru Capone: http://imgur.com/wsMkzi1 CONTACT Yahoo Messenger: Skype:rusu.alex26 Edited November 18, 2014 by Cocaine
TnaseMihai Posted November 18, 2014 Posted November 18, 2014 Contra nu văd unde ai tu minim 50 de cuvinte la descriere.
Alin Barboselu Posted November 18, 2014 Posted November 18, 2014 (edited) Contra , imi ceri pro prin sms ! /# Mai si suferi pe urma ca nu ai vrut in clan si cacaturi de genu ! Bafta Edited November 18, 2014 by iKENT.Capone
Cocaine Posted November 18, 2014 Author Posted November 18, 2014 Contra nu văd unde ai tu minim 50 de cuvinte la descriere. Nu sunt cronicar sa scriu 50 de cuvinte. Oricum T/C frames mi-a da invitatie nici nu am cerut.. Oricum vreau in clan dar... T/C RESpin s
Recommended Posts