Jetix Posted November 18, 2014 Posted November 18, 2014 INFORMATII DESPRE VIATA REALA:Nume: Daniel.Varsta: Am 16 ani.Autodescriere (~ 30 cuvinte): Sunt din Moldova, imi place mult sa joc voley, ascult muzica rock si rap si sunt un baiat de treaba educat cu capu pe umeri si imi place sa ajut daca are cineva nevoie de ajutorul meu. Ce gen de muzica asculti?(Trebuie sa faci si un top 5 melodii preferate): Eu am scult mai mult rap si sunt unele cantece rock. Cum ziceam ascult mai mult rap dar nu pot sa fac un top ca sunt in rusa si cred ca nu cunoasteti rusa.STATISTICI ONLINE:San Andreas - Multiplayer:Nick : MarkuSNivel : 8, am destule respect points sa fac 9 dar nu vreau.Nume folosite anterior: Cont de lvl 28 MarkuS. si inca un cont de lvl 14 Danyk_S.Vechime pe server: Joc din ianuarie.Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Nu, nu am avut. Poza cu invitatie: http://imgur.com/iJ4jKWO Link cu faction history: http://bluepanel.bugged.ro/profile/MarkuS Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Nu nu am avut. Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care): Da am fost in clanul _007. si acum sunt intr-un clan dar daca voi fi acceptat voi da /qc.Ce alte jocuri mai joci?: Jucam Fifa si Counter-Strike, dar nu prea mai joc rar de tot.Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?: Ma inteleg bine cu SnaK3 e un baiat bun cu Pernutza cu Dimy ( salut bro) ma cunosc cu Spock nu stiu daca ma tine minte., si desigur cu Kreapy(salut bro kf? =]) cu RYEk ma cunosc si cu SnkLaur nustiu daca ma tine minte(ma tii minte cand ream in S.I imi cereai mereu testu =]]). CONTACT/ETC.: Contact skype/yahoo messenger: skype:danubudanDe ce iti doresti sa faci parte din clan?: Doresc sa fac parte din acest clan deaorece am multi prieteni aici si este unul popular adica sunt multijucatori in acest clan si doresc sa ma cunosc cu toti si sa fim prieteni. Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Cred ca ajut clanul cu comportamentul meu adecvat. Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Desigur.Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server? Da.
RaduTSA Posted November 18, 2014 Posted November 18, 2014 Contra, daca ai si alte conturi, intra cu alea.
Andrei98 Posted November 18, 2014 Posted November 18, 2014 Mai tii minte la inceput cand eram in LVPD si mi-ai facut post special sa ma dai afara? Deci, CONTRA.
Jetix Posted November 18, 2014 Author Posted November 18, 2014 Mai tii minte la inceput cand eram in LVPD si mi-ai facut post special sa ma dai afara? Deci, CONTRA. Cica in [AIM] sunt toti de treaba eu nu cred asa sa stii asta a fost de mult si eram newbie acum am un alt comportament, dar daca tu inca nu mai iertat imi cer scuze dar sa stii ca esti un om cu suflet de piatra chiar asa ca caine sa fii la inima nustiu. Nu inteleg cum ai intra in [AIM]?
Andrei98 Posted November 18, 2014 Posted November 18, 2014 Cica in [AIM] sunt toti de treaba eu nu cred asa sa stii asta a fost de mult si eram newbie acum am un alt comportament, dar daca tu inca nu mai iertat imi cer scuze dar sa stii ca esti un om cu suflet de piatra chiar asa ca caine sa fii la inima nustiu. Nu inteleg cum ai intra in [AIM]? Baiatu, eu iert repede lucrurile, dar tu atunci erai insistent sa ma scoti din lvpd, nu sunt cu sufletul de piatra, dar un om ce vrea sa iti faca rau nu e iertat, si acum mai si vii si imi reprosezi.
Jetix Posted November 18, 2014 Author Posted November 18, 2014 Nu sunt deala care pupa pe toti in fund pentru o functie sau ceva nu ma acceptati problema voastra eu cinstit asa da o sansa la fiecare. :| Chiar si nu e cel mai popular clanul _007 dar nu sunt acolo asa toti cu pieptul imfoiet mi-a placut ca ofer o sansa. Am inteles un lucru ex intri intr-un clan popular ai o functie te faci din ce in ce mai rau te crezi nustiu cine stie dar nu e asa. Asa ca e decizia voastra dar tu Andrei Ma pis pe tine si pe Contra ta. pwp Baiatu, eu iert repede lucrurile, dar tu atunci erai insistent sa ma scoti din lvpd, nu sunt cu sufletul de piatra, dar un om ce vrea sa iti faca rau nu e iertat, si acum mai si vii si imi reprosezi. Fii serios stii cati oameni sau comportat urit cu mine pe server si mau jignit nai ideie dar ii iert am ajuns sa fiu colegi cu iei si ma comport obesnuit ca si cum nu s-a intimplat nimic. Fie nu doresc sa ma cert mi-am zis parerea. Ii multumesc lui SnaK3 pentru invitatie si Bafta la toti. Baiatu, eu iert repede lucrurile, dar tu atunci erai insistent sa ma scoti din lvpd, nu sunt cu sufletul de piatra, dar un om ce vrea sa iti faca rau nu e iertat, si acum mai si vii si imi reprosezi. Tie sa-ti explici sa nu-ti explici e egal cu 0 ti-am explicat eram newbie si mane asa reactionezi de parca doamne n-am cuvinte adica e un joc ma pentru tine jocul asta e totul in viata sau ce? Si eu cand am fost in Pd multi faceau dm pe mine si apoi post. Chiar si un prieten bun am avut si a facut dm pe mine si i-am dat wanted si mi-a facut post si oricum comunic cu el l-am iertat.
Recommended Posts