MORGAN Posted November 19, 2014 Posted November 19, 2014 ONLINE Nickname: DsKilL- il schimb cat de curand. Level(minim 15):18. Facţiune şi rank:Momentan, F.B.I rank 1. Cel mai mare rank avut într-o facţiune(specificaţi facţiunea):Rank 3, S.i LV. De cât timp joci sa:mp?:3 ani. De cât timp joci sa:mp pe bugged?:1 an pe contul principal, pe asta de cand l-am cumparat max 1 luna. Ai fost banat vreodată pe blue bugged? Dacă da, de ce?:Pe acesta, da am luat bluescreen la teste tw, nu ascundeam nimic, dar na.. Nickname-uri anterioare:Dirty x Skills si contul principal KETTLER VIAŢA REALĂ Nume:Leon Vârsta:16 Biografie(minim 50 de cuvinte):Nu prea am ce spune despre mine, am fost in clan cu voi, ma cunoasteti cat de cat, pot spune doar ca sunt un baiat perseverent, capabil sa lucreze in echipa, sub presiune, am glume bune cand am chef de caterica, imi place sa ma distrez si sa-mi fac prieteni noi, cam atat am de spus. Cât de bine cunoşti limba engleză?(nu cunosc / cât să înţeleg despre ce se vorbeşte / bine / foarte bine)Foarte bine. CLAN De ce vrei să faci parte din clanul Capone?:Am mai facut parte, vreau sa fac parte si pe acest cont si dupa ce voi reveni pe cel mare, la fel. Ai luat la cunoştinţă regulamentul clanului şi eşti de acord cu el?:Da. Ce părere ai despre acest clan?:Awesome. Ai avut antecedente cu vreun membru al clanului? Dacă da, cu cine?:Nu, ma inteleg bine cu toti. Poză cu invitaţia trimisă de un membru Capone:http://minus.com/i/bmgN0bnld2EO9 CONTACT Yahoo Messenger:Nu folosesc. Skype:elo.santoma
Huanq Posted November 19, 2014 Posted November 19, 2014 Neutru, esti deja pe un cont in capone.. daca nu mai joci pe contul respectiv poti da /qc si sa vorbesti cu un co-lider(framecica) sa te bage.
MORGAN Posted November 19, 2014 Author Posted November 19, 2014 Neutru, esti deja pe un cont in capone.. daca nu mai joci pe contul respectiv poti da /qc si sa vorbesti cu un co-lider(framecica) sa te bage. Stiu ca fac off-topic, am facut cerere de demisie dar inca nu am fost dat afara...
Recommended Posts