Eugen Posted November 22, 2014 Posted November 22, 2014 (edited) Vindictus nu este un joc foarte populat,dar cine află de el, sigur nu-i va părea rău. Pe scurt, vă spun că Vindictus EU a apărut acum 2 ani(deşi la americani e de ceva timp). Cand am auzit de el, am zis hai sa văd cum e, deoarece un amic tot ma înnebunit că e prea fain să nu îl joc. Ok, eu eram cu alte jocuri, şi anume WoW, Shaiya, Metin Ro şi alte jocuri. Totuşi dacă îţi place jocurile gen MMORPG, doar că te-ai plictisit să treci mapele cu mobi plictisitori, îţi sugerez să te apuci de Vindictus Eu! Nu mai are rost sa continui cu texte, fiindcă imaginea jocului face tot! Website: http://vindictus.nexoneu.com/ Trailer: Sursa: Google.Ro (nu este scris de mine) Si da, este jocul care ma joc. Edited November 22, 2014 by EugenEBv 5
Tobi Posted November 22, 2014 Posted November 22, 2014 Vindictus nu este un joc foarte populat,dar cine află de el, sigur nu-i va părea rău. Pe scurt, vă spun că Vindictus EU a apărut acum 2 ani(deşi la americani e de ceva timp). Cand am auzit de el, am zis hai sa văd cum e, deoarece un amic tot ma înnebunit că e prea fain să nu îl joc. Ok, eu eram cu alte jocuri, şi anume WoW, Shaiya, Metin Ro şi alte jocuri. Totuşi dacă îţi place jocurile gen MMORPG, doar că te-ai plictisit să treci mapele cu mobi plictisitori, îţi sugerez să te apuci de Vindictus Eu! Nu mai are rost sa continui cu texte, fiindă imaginea jocului face tot! Website: http://vindictus.nexoneu.com/ Trailer: Sursa: Google.Ro (nu este scris de mine) Daca nu are cine stie ce grafica poate ma bag si eu.
BogdanEvolution Posted November 22, 2014 Posted November 22, 2014 Ne-ai tot innebunit prin status update-uri cu acest joc, am sa-l incerc.
Eugen Posted November 22, 2014 Author Posted November 22, 2014 Ne-ai tot innebunit prin status update-uri cu acest joc, am sa-l incerc. Nu-mi place sa joc singur. :rolleyes:
DeeJays Posted November 22, 2014 Posted November 22, 2014 (edited) Mi se pare cu totul diferit fata din ce arata in trailer Edited November 22, 2014 by DeeJays
Warwick.. Posted November 22, 2014 Posted November 22, 2014 @, De maine ma apuc si eu, sper sa fie fain!
bLaZiNgDuCk Posted November 22, 2014 Posted November 22, 2014 (edited) Nu-mi place sa joc singur. :rolleyes: L-am jucat si eu, nu este ca in trailer.. ce level ai? poate ma apuc si eu:)) Edited November 22, 2014 by AIM.bLaZiNgDuCk
@nmk Posted November 22, 2014 Posted November 22, 2014 Nu-mi place sa joc singur. :rolleyes: Stresant 2 aka akke :))
Eugen Posted November 22, 2014 Author Posted November 22, 2014 L-am jucat si eu, nu este ca in trailer.. ce level ai? poate ma apuc si eu:)) 75. Trailerul reprezinta "late-stage"-ul jocului. La level 60 incepi raidurile, runurile, etc. L-am jucat si eu, nu este ca in trailer.. ce level ai? poate ma apuc si eu:)) 75. Trailerul reprezinta "late-stage"-ul jocului. La level 60 incepi raidurile, runurile, etc.
bLaZiNgDuCk Posted November 22, 2014 Posted November 22, 2014 75. Trailerul reprezinta "late-stage"-ul jocului. La level 60 incepi raidurile, runurile, etc. 75. Trailerul reprezinta "late-stage"-ul jocului. La level 60 incepi raidurile, runurile, etc. La level mic e putin mai naspa zic eu, mergi doar sa omori nistre monstri dupa misiunea e gata, dar o sa-l incerc iara-si jocul, poate jucam amandoi cand o sa fac si eu level-ul tau:))
McsGone Posted November 22, 2014 Posted November 22, 2014 "Daca iti place jocuriile", ma rog. Mi se pare plictisitor, tot Aion/Tera/Archeage/GoW2 raman.
Eugen Posted November 22, 2014 Author Posted November 22, 2014 "Daca iti place jocuriile", ma rog. Mi se pare plictisitor, tot Aion/Tera/Archeage/GoW2 raman. Am scris clar ca nu a fost compus de mine textul.
bLaZiNgDuCk Posted November 22, 2014 Posted November 22, 2014 (edited) "Daca iti place jocuriile", ma rog. Mi se pare plictisitor, tot Aion/Tera/Archeage/GoW2 raman. Gears of War nu are legatura cu vindictus, Aion, da e fain, mai greu pana te obisnuiesti dar e naspa cand joci singur, Tera, la fel de frumos, grafica excelenta, destul de multi playeri, dar tot cam naspa cand joci singur, Archeage nu stiu, nu am jucat jocul, dar din cate am vazut in video.ul acesta pare frumos.. : Iar alte 2 jocuri MMORPG frumoase sunt Archlord 2 si Rift Online, dar Vindictus e foarte diferit de acestea, e mai '' brutal '' sa zic asa, in orice dai sare sange:)), e mai frumos asa, numa.i ca e putin mai greu pana il inteleg si ce trebuie sa faci, cum faci itemele si alte lucruri ca la orice alt joc, oricum grafica este frumoasa. Edited November 22, 2014 by AIM.bLaZiNgDuCk
bLaZiNgDuCk Posted November 22, 2014 Posted November 22, 2014 Poza facuta acum, intr-un raid. Cam cat timp tine un raid?
Eugen Posted November 22, 2014 Author Posted November 22, 2014 Cam cat timp tine un raid? Depinde de damage, iteme, dificultate, etc.
bLaZiNgDuCk Posted November 22, 2014 Posted November 22, 2014 Depinde de damage, iteme, dificultate, etc. Ok, acum il downloadez si eu si ma pun sa joc un pic, numa o intrebare, in cat timp ai facut level 75? ( ai donat ) ?
Rauletzu_Raul Posted November 22, 2014 Posted November 22, 2014 Vella lvl 64 - armura de lvl 60 full $@L
Eugen Posted November 22, 2014 Author Posted November 22, 2014 Ok, acum il downloadez si eu si ma pun sa joc un pic, numa o intrebare, in cat timp ai facut level 75? ( ai donat ) ? Cateva saptamani. Si nu, nu am donat.
McsGone Posted November 22, 2014 Posted November 22, 2014 Gears of War nu are legatura cu vindictus, Aion, da e fain, mai greu pana te obisnuiesti dar e naspa cand joci singur, Tera, la fel de frumos, grafica excelenta, destul de multi playeri, dar tot cam naspa cand joci singur, Archeage nu stiu, nu am jucat jocul, dar din cate am vazut in video.ul acesta pare frumos.. : Iar alte 2 jocuri MMORPG frumoase sunt Archlord 2 si Rift Online, dar Vindictus e foarte diferit de acestea, e mai '' brutal '' sa zic asa, in orice dai sare sange:)), e mai frumos asa, numa.i ca e putin mai greu pana il inteleg si ce trebuie sa faci, cum faci itemele si alte lucruri ca la orice alt joc, oricum grafica este frumoasa. Cand am scris "GoW2" n-am vrut sa zic "Gear of Wars", ci "Guild of Wars 2"... joc produs de NCSoft.
bLaZiNgDuCk Posted November 22, 2014 Posted November 22, 2014 Cand am scris "GoW2" n-am vrut sa zic "Gear of Wars", ci "Guild of Wars 2"... joc produs de NCSoft. Asa mai bine joc vindictus sau alte jocuri decat sa platesc sa pot juca Guild of Wars 2.
McsGone Posted November 22, 2014 Posted November 22, 2014 Asa mai bine joc vindictus sau alte jocuri decat sa platesc sa pot juca Guild of Wars 2. Pai platesti pentru calitate, nu degeaba. Cum ai vrea ca jocurile sa fie in continuare existente daca creatorii nu au venituri? In acest caz p2p. Doar moca va place.
Alexander.Capone Posted November 23, 2014 Posted November 23, 2014 Destul de interesant. Îl voi descărca acum şi revin probabil în cursul zilei de astăzi cu o părere.
Recommended Posts