TrancaDanielAlexandru Posted March 10, 2015 Posted March 10, 2015 Vindictus nu este un joc foarte populat,dar cine află de el, sigur nu-i va părea rău. Pe scurt, vă spun că Vindictus EU a apărut acum 2 ani(deşi la americani e de ceva timp). Cand am auzit de el, am zis hai sa văd cum e, deoarece un amic tot ma înnebunit că e prea fain să nu îl joc. Ok, eu eram cu alte jocuri, şi anume WoW, Shaiya, Metin Ro şi alte jocuri. Totuşi dacă îţi place jocurile gen MMORPG, doar că te-ai plictisit să treci mapele cu mobi plictisitori, îţi sugerez să te apuci de Vindictus Eu! Nu mai are rost sa continui cu texte, fiindcă imaginea jocului face tot! Website: http://vindictus.nexoneu.com/ Trailer: Sursa: Google.Ro (nu este scris de mine) Si da, este jocul care ma joc. Salut, acum descarc şi eu acest joc şi o să-l încerc, mă vei ajuta să fac level tot ce trebuie?
Eugen Posted March 13, 2015 Author Posted March 13, 2015 Salut, acum descarc şi eu acest joc şi o să-l încerc, mă vei ajuta să fac level tot ce trebuie? Te ajuti singur, eu doar te invat jocul.
Eugen Posted March 14, 2015 Author Posted March 14, 2015 Ceva poze dintr-un raid de azi: http://imgur.com/a/Di3lF
Benedict Posted March 14, 2015 Posted March 14, 2015 Ceva poze dintr-un raid de azi: http://imgur.com/a/Di3lF Salut Eugen, care este faza cu 'raid-urile' acestea? Imi poti explica te rog? O sa ma apuc si eu de joc, dar as vrea sa stiu cum este treaba cu el.
Eugen Posted March 14, 2015 Author Posted March 14, 2015 Salut Eugen, care este faza cu 'raid-urile' acestea? Imi poti explica te rog? O sa ma apuc si eu de joc, dar as vrea sa stiu cum este treaba cu el. Ceva bossi mai greu de batut, e nevoie de mai multi oameni sa-i bati, iar dropurile (daca ai noroc) pot fi foarte mari.
Benedict Posted March 14, 2015 Posted March 14, 2015 Ceva bossi mai greu de batut, e nevoie de mai multi oameni sa-i bati, iar dropurile (daca ai noroc) pot fi foarte mari. thankies dude.
dark_remus Posted March 16, 2015 Posted March 16, 2015 De nu ar fii MMORPG si ai juca cu deagle si m4 si ar fii mafii as juca si eu :>.
mDo Posted March 16, 2015 Posted March 16, 2015 (edited) wrong, delete please. Edited March 16, 2015 by Corey.
Eugen Posted March 17, 2015 Author Posted March 17, 2015 De nu ar fii MMORPG si ai juca cu deagle si m4 si ar fii mafii as juca si eu :>. Poti juca cu Kai pe Crossgun, e ca si cum ai trage cu M4. Tinteti unde vrei, tragi unde vrei. Uite un gameplay:
TheKing. Posted March 17, 2015 Posted March 17, 2015 cat timp pierzi pe zi pt acest joc, sa stiu daca sa-l scot :)
Eugen Posted March 17, 2015 Author Posted March 17, 2015 cat timp pierzi pe zi pt acest joc, sa stiu daca sa-l scot :) In jur de 12 ore / zi. Btw, heeellooo everyone 1
DanielDG Posted March 18, 2015 Posted March 18, 2015 La inceput am zis ca seamana asemanator cu World Of Warcraft, dar vad ca m-am inselat. Il descarc si eu, imi pun numele DanielDG.
Nugetzz Posted March 30, 2015 Posted March 30, 2015 Salut Eugen, aş vrea şi eu în Breasla ta sau ce o fii, parcă se cheamă BuggedRomania, mă cheama NUGETZZZEW sau NUGETZZ, încearcă, dacă poţi să îmi dai invitaţie în breaslă, ar fii fain.
Eugen Posted March 31, 2015 Author Posted March 31, 2015 Salut Eugen, aş vrea şi eu în Breasla ta sau ce o fii, parcă se cheamă BuggedRomania, mă cheama NUGETZZZEW sau NUGETZZ, încearcă, dacă poţi să îmi dai invitaţie în breaslă, ar fii fain. Poti aplica singur. Guild (jos colt dreapta) > Join guild > Bugged si dai pe Subscription.
Recommended Posts