Jump to content

Recommended Posts

Posted

@EugenEBv, care caracter este mai bun? 

Oricare iti place tie, nu0ti pot recomanda unul. Trebuie sa te familiarizezi cu unul si sa joci doar pe acela.

Posted

• Am reusit sa fac level 8:)), nu mai stiu sigur numele la caracter dar e cel cu doua sabii. E destul de bun caracterul, cat despre joc e destul de frumos, cam greu la inceput pana te obisnuiesti.

Posted

Jocul este superb. Vi-l recomand. 

Am jucat aproximativ 5 ore, timp în care am reuşit să ating nivelul 13 şi să învăţ lucrurile de bază care te ajută extrem de mult. 

Numele meu în joc este AlexanderCapone şi joc cel mai des pe canalul 5 şi 170. Mă puteţi adăuga la prieteni şi dacă aveţi nevoie de ajutor, nu ezitaţi să-mi scrieţi.

Posted

O guilda a fost creata pentru jucatorii de pe Bugged, numele este BuggedRomania, puteti aplica in ea iar un lider va va accepta.

Posted

Jocul este superb. Vi-l recomand. 

Am jucat aproximativ 5 ore, timp în care am reuşit să ating nivelul 13 şi să învăţ lucrurile de bază care te ajută extrem de mult. 

Numele meu în joc este AlexanderCapone şi joc cel mai des pe canalul 5 şi 170. Mă puteţi adăuga la prieteni şi dacă aveţi nevoie de ajutor, nu ezitaţi să-mi scrieţi.

Să pun poza aia, ce zici =))?

Posted

O sa i-l încerc azi sau mâine si o sa revin cu un reply. După comentariile pozitive merita sa încerc.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp