DarkNightCrazy Posted October 18, 2014 Posted October 18, 2014 Bafta poate ne mai auzim. :D P.S. Nu mi-a placut luneta de loc chestia cu " gen soryn care pune fare 69 in fata la toti" Da de ce trebuia sa ne parasesti ma Soryne:( O sa-mi fie dor de tine. :'( "Lacrima". https://www.youtube.com/watch?v=jXut97F2Qew Quote
SorynGabriel Posted October 18, 2014 Posted October 18, 2014 Da de ce trebuia sa ne parasesti ma Soryne:( O sa-mi fie dor de tine. :'( "Lacrima". https://www.youtube.com/watch?v=jXut97F2Qew :* <3 Quote
CyberNeticK Posted October 18, 2014 Posted October 18, 2014 Va salut pe toti cu respect! Sa aveti grija de voi si sa ascultati de Lunetisul si de MaGiCoNs. O sa va mai fac vizite. Taxi Lv ramane o amintire si nu o sa uit clipele minunate din aceasta factiune. Bafta multa! Quote
Ezioo666 Posted October 18, 2014 Posted October 18, 2014 Va salut pe toti cu respect! Sa aveti grija de voi si sa ascultati de Lunetisul si de MaGiCoNs. O sa va mai fac vizite. Taxi Lv ramane o amintire si nu o sa uit clipele minunate din aceasta factiune. Bafta multa! Bafta si tie. PS:Sigur o sa ascultam de ei :)) Quote
Apex Posted October 18, 2014 Posted October 18, 2014 Va salut pe toti cu respect! Sa aveti grija de voi si sa ascultati de Lunetisul si de MaGiCoNs. O sa va mai fac vizite. Taxi Lv ramane o amintire si nu o sa uit clipele minunate din aceasta factiune. Bafta multa! Baftă Cyber, poate vin şi eu prin Taxi LS în viitor. ;) Quote
Ca77a Posted October 18, 2014 Posted October 18, 2014 Va salut pe toti cu respect! Sa aveti grija de voi si sa ascultati de Lunetisul si de MaGiCoNs. O sa va mai fac vizite. Taxi Lv ramane o amintire si nu o sa uit clipele minunate din aceasta factiune. Bafta multa! Salut frate! Ai fost un co-lider bun, acum vreau sa fi un lider si mai bun:X Quote
Vlad98 Posted October 18, 2014 Posted October 18, 2014 Va salut pe toti cu respect! Sa aveti grija de voi si sa ascultati de Lunetisul si de MaGiCoNs. O sa va mai fac vizite. Taxi Lv ramane o amintire si nu o sa uit clipele minunate din aceasta factiune. Bafta multa! Ce mandru sunt ca ai ajuns lider de la mine din factiune .omg. Cand eram noi doi newbie .omg. Cu RayaN lider, atunci ne-am cunoscut .omg. Si atunci nre-am imprietenit Si pe loc ne-am unit. Sa formam o prietenie Si faceam cat o mie LOLL CE BINE A IESIT .omg. 2 Quote
Ca77a Posted October 18, 2014 Posted October 18, 2014 (edited) Ce mandru sunt ca ai ajuns lider de la mine din factiune .omg. Cand eram noi doi newbie .omg. Cu RayaN lider, atunci ne-am cunoscut .omg. Si atunci nre-am imprietenit Si pe loc ne-am unit. Sa formam o prietenie Si faceam cat o mie LOLL CE BINE A IESIT .omg. Ce inspiratie de poet, Mihai Lunetistul ( Mihai Eminescu) al buGGed-ului. :X Chiar sunteti prieteni:D Edited October 18, 2014 by AIM.Ca77a Quote
DarkNightCrazy Posted October 18, 2014 Posted October 18, 2014 (edited) Va salut pe toti cu respect! Sa aveti grija de voi si sa ascultati de Lunetisul si de MaGiCoNs. O sa va mai fac vizite. Taxi Lv ramane o amintire si nu o sa uit clipele minunate din aceasta factiune. Bafta multa! Deci, Tu Cyber, fratioru meu care imi dadea amenzi, pentru ca is mai bolund / nebun de fel. De la mine, iti doresc sa ai si acolo in Taxi LS clipe frumoase, dar cele mai frumoase le-ai trait in Taxi LV, sa dau cateva exemple: "Dark, next amenda" "Dark, amenda 700k" "Dark, amenda 1kk" "Dark, amenda..." s.a.m.d :) ;). <333 Multa bafta, sa ai membri capabili de multe, activi si seriosi, si cu un bun simt. Bafta cu leader-u.! :'( "Lacrima" :'( :unsure: Edited October 18, 2014 by DarkNightCrazy Quote
Ca77a Posted October 18, 2014 Posted October 18, 2014 Deci, Tu Cyber, fratioru meu care imi dadea amenzi, pentru ca is mai bolund / nebun de fel. De la mine, iti doresc sa ai si acolo in Taxi LS clipe frumoase, dar cele mai frumoase le-ai trait in Taxi LV, sa dau cateva exemple: "Dark, next amenda" "Dark, amenda 700k" "Dark, amenda 1kk" "Dark, amenda..." s.a.m.d :) ;). <333 Multa bafta, sa ai membri capabili de multe, activi si seriosi, si cu un bun simt. Bafta cu leader-u.! :'( "Lacrima" :'( :unsure: Acum ai vrea sa-ti mai dea o amenda.:))) Quote
DarkNightCrazy Posted October 18, 2014 Posted October 18, 2014 Ce mandru sunt ca ai ajuns lider de la mine din factiune .omg. Cand eram noi doi newbie .omg. Cu RayaN lider, atunci ne-am cunoscut .omg. Si atunci nre-am imprietenit Si pe loc ne-am unit. Sa formam o prietenie Si faceam cat o mie LOLL CE BINE A IESIT .omg. Valeu, leader-u meu, poet sa fie oare? Lunetistul Eminescu George Creanga Cosbuc a.k.a Ion L. Caragiale. Quote
Ca77a Posted October 18, 2014 Posted October 18, 2014 Valeu, leader-u meu, poet sa fie oare? Lunetistul Eminescu George Creanga Cosbuc a.k.a Ion L. Caragiale. =]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] Lune ce ai vrea sa discutam? Quote
DarkNightCrazy Posted October 18, 2014 Posted October 18, 2014 :( Mi-e dor de el... Si mie imi e dor de el. :'( Si nu pot sta cu el pe samp, mi s-a bulit tastatura, si nu mai raspunde la comenzi repede, sta putin. :'( =]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] Lune ce ai vrea sa discutam? Ce te razi ma, Hitler?=]] Quote
Ca77a Posted October 18, 2014 Posted October 18, 2014 Si mie imi e dor de el. :'( Si nu pot sta cu el pe samp, mi s-a bulit tastatura, si nu mai raspunde la comenzi repede, sta putin. :'( Ce te razi ma, Hitler?=]] ce? Quote
DarkNightCrazy Posted October 18, 2014 Posted October 18, 2014 ce? Nimic. :d Cata da si tu esti fratili meu ma:> CE faci?:D Quote
DarkNightCrazy Posted October 18, 2014 Posted October 18, 2014 Cred ca ma culc, ca imi e somnik. Culca-te daca iti e somn, noapte buna.:) Eu mai stau, am playlist B.U.G Mafia & cateva melodii Black Veil Brides, deci mai am. <3 Quote
IosMa Posted October 19, 2014 Posted October 19, 2014 Va salut pe toti cu respect! Sa aveti grija de voi si sa ascultati de Lunetisul si de MaGiCoNs. O sa va mai fac vizite. Taxi Lv ramane o amintire si nu o sa uit clipele minunate din aceasta factiune. Bafta multa! Felicitari pentru functia pe care ai dobandit-o, sa ai cat mai multe zile ca lider si sa-ti faci treaba lafel ca in taxi lv, adica foarte bine. Quote
Recommended Posts