TnaseMihai Posted October 21, 2014 Posted October 21, 2014 Salut fetelor ce mai faceti merg comenzile? Quote
DarkNightCrazy Posted October 21, 2014 Posted October 21, 2014 Nu ne certam suntem prieteni :* :)))) Eu mi-am facut demisia.:'( Quote
Apex Posted October 21, 2014 Posted October 21, 2014 Haha unde e gluma? <joke> :* La cât de nab eşti, nu-ţi dai seama. Era de aşteptat. :))) Nu ne certam suntem prieteni :* :)))) Adevărat. :))) Quote
Ca77a Posted October 21, 2014 Posted October 21, 2014 Eu mi-am facut demisia.:'(de ce ba La cât de nab eşti, nu-ţi dai seama. Era de aşteptat. :))) Adevărat. :))) =]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] chiar daca ne certam, in 5 minute ne-mpacam=]]]] Quote
Apex Posted October 21, 2014 Posted October 21, 2014 de ce ba =]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] chiar daca ne certam, in 5 minute ne-mpacam=]]]] Minţi, gata, nu mai ai ce vorbi cu mine. Să nu mă mai cauţi, ok? Nu ştiu cine eşti, nu ştii cine-s, ne-am înţeles? Quote
DarkNightCrazy Posted October 21, 2014 Posted October 21, 2014 de ce ba =]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] chiar daca ne certam, in 5 minute ne-mpacam=]]]] Pai, am facut demisia, pentru ca nu mai am timp de samp.:) Dar sper, ca Lunetistul si Magi (Magie supra-umana cum ii zic eu) sa imi dee voie sa mai vorbesc cu voi aici.:(( Quote
Ca77a Posted October 21, 2014 Posted October 21, 2014 Minţi, gata, nu mai ai ce vorbi cu mine. Să nu mă mai cauţi, ok? Nu ştiu cine eşti, nu ştii cine-s, ne-am înţeles? Cum zici tu. Pai, am facut demisia, pentru ca nu mai am timp de samp. :) Dar sper, ca Lunetistul si Magi (Magie supra-umana cum ii zic eu) sa imi dee voie sa mai vorbesc cu voi aici. :(( Nu cred ca te lasa, daca nu ei in factiune...fa si tu invoire si mai faci niste zile. Apoi mai stai si in weekend, apoi mai fac o invoire...si mai faci 14 zile. Quote
Vlad98 Posted October 21, 2014 Posted October 21, 2014 Pai, am facut demisia, pentru ca nu mai am timp de samp. :) Dar sper, ca Lunetistul si Magi (Magie supra-umana cum ii zic eu) sa imi dee voie sa mai vorbesc cu voi aici. :(( Nu, sry m3n Quote
Ezioo666 Posted October 22, 2014 Posted October 22, 2014 Si ce mai ziceti ba? Plictiseala :wacko: Quote
Ezioo666 Posted October 22, 2014 Posted October 22, 2014 http://bluepanel.bugged.ro/group/viewapplication/201198 aplicatia ideală! :D :D Quote
Vlad98 Posted October 22, 2014 Posted October 22, 2014 http://bluepanel.bugged.ro/group/viewapplication/201198 aplicatia ideală! :D :D Sigur nu e roman si a facut cu google translate si nu a iesit bine, :)). Oricum tare aplicatiea .omg.. Quote
Vlad98 Posted October 23, 2014 Posted October 23, 2014 Testerii on la ora 18 pentru teste. Aplicatii deschise. Quote
Ca77a Posted October 23, 2014 Posted October 23, 2014 Testerii on la ora 18 pentru teste. Aplicatii deschise. nu imi am a prima parte de la test scirs....nu imi merge sa le descarc... Quote
Vlad98 Posted October 23, 2014 Posted October 23, 2014 Welcome celor noi! Welcome back celor care s-au reintors la factiunea lor de suflet .omg.. Succes tututor, sper sa ne intelegem cat mai bine, adica ori esti disciplinat ori ai venit unde nu trebuie. Noapte buna si succes maine la scoala .omg.. Quote
Ca77a Posted October 23, 2014 Posted October 23, 2014 Welcome celor noi! Welcome back celor care s-au reintors la factiunea lor de suflet .omg.. Succes tututor, sper sa ne intelegem cat mai bine, adica ori esti disciplinat ori ai venit unde nu trebuie. Noapte buna si succes maine la scoala .omg.. bafta boss Quote
DinuDragos Posted October 23, 2014 Posted October 23, 2014 Welcome celor noi! Welcome back celor care s-au reintors la factiunea lor de suflet .omg.. Succes tututor, sper sa ne intelegem cat mai bine, adica ori esti disciplinat ori ai venit unde nu trebuie. Noapte buna si succes maine la scoala .omg.. Ce succes mâine la școală ca merg pt doua ore simple :)))) ms oricum :)) Quote
Recommended Posts