XenoOon Posted May 7, 2015 Posted May 7, 2015 O sa imi fie dor de Taxi LV. Nu o sa uit niciodata de unde am plecat. .omg. Bafta cu functia mane, mi-a facut placere ca am fost colegi, tinem legatura, si imi place ca nu ai uitat de unde ai plecat. Quote
Vlad98 Posted May 7, 2015 Posted May 7, 2015 O sa imi fie dor de Taxi LV. Nu o sa uit niciodata de unde am plecat. .omg. Da da da. Poti sa mai postezi pe aici daca vrei. O sa imi fie dor de Taxi LV. Nu o sa uit niciodata de unde am plecat. .omg. Da da da. Poti sa mai postezi pe aici daca vrei. O sa imi fie dor de Taxi LV. Nu o sa uit niciodata de unde am plecat. .omg. Da da da. Poti sa mai postezi pe aici daca vrei. Quote
xTs. Posted May 8, 2015 Posted May 8, 2015 Neata bajetii! Astazi nu o sa fiu intrat deloc, decat pe seara, pentru ca sunt plecat la un liceu in oras si am o activitate.. voi ajunge acasa pe la 6-7 seara. Bafta celor care n-au terminat raportul. :* Quote
xTs. Posted May 8, 2015 Posted May 8, 2015 Salutare, acum am ajuns acasa, sunt RUPT! Ne auzim maine baieti! Noapte buna! Quote
KedoxADV Posted May 9, 2015 Posted May 9, 2015 Ce mai fac baietii din LV? Salut dude. Cand imi accepti cererea pe skype? Quote
RAZE Posted May 9, 2015 Posted May 9, 2015 Salut dude. Cand imi accepti cererea pe skype? Am acceptat-o de aseara. Quote
xTs. Posted May 9, 2015 Posted May 9, 2015 Ce mai fac baietii din LV? Comenzi, alea alea. Bajetii din LS ce fac?:> Quote
RAZE Posted May 9, 2015 Posted May 9, 2015 Comenzi, alea alea. Bajetii din LS ce fac?:> Fac bine baietii din LS. Quote
SorineI Posted May 9, 2015 Posted May 9, 2015 Ce mai fac baietii din LV? Pe samp, da si mie skype prin pm. Quote
Vlad98 Posted May 9, 2015 Posted May 9, 2015 Welcome celor noi! Mersi .omg.. Welcome celor noi! Mersi .omg.. Quote
Recommended Posts