Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut tuturor si bafta pe viitor, eu unu, după ultimul update cu 60 de membri nu mi am mai dat interesul sa păstrez liderul asa ca l am pierdut, sper ca noul lider care va veni sa aibă grija de voi, eu unu m am lăsat de tot de SA:MP, poate voi mai intra sa vand bizz ul si casa, mult succes!

Posted

Salut tuturor si bafta pe viitor, eu unu, după ultimul update cu 60 de membri nu mi am mai dat interesul sa păstrez liderul asa ca l am pierdut, sper ca noul lider care va veni sa aibă grija de voi, eu unu m am lăsat de tot de SA:MP, poate voi mai intra sa vand bizz ul si casa, mult succes!

Mult succes in continuare!

Salut. @Michael, succes pe viitor, voi avea eu grija de factiunea asta. Daca e ceva tinem legatura!

Felicitari pentru functie!

Posted (edited)

Salut. @Michael, succes pe viitor, voi avea eu grija de factiunea asta. Daca e ceva tinem legatura!

Raze vezi ca maine(marti) trebuie sa iau rank 3, daca nu ma crezi uitete la raport de activitate sa te uiti cand iau rank.

Edit: Zilele se reseteaza, nu primesti rank.

Edited by Raze
Posted (edited)

Felicitari pentru functie!

PS: @L A U R, felicitari si tie pentru functia de co-lider. Poate n-o pierzi. Nu d-alta, dar vreau sa am si eu un loc asigurat in factiune pentru atunci cand ma voi reapuca. :3

Edited by WildKitten
Posted

Raze tu zici sa mai stau inca 2 sapt. Pt rank 3 daca da. OMG am asteptat atat si mai stau iar doua, :((((((((((

Posted

Raze tu zici sa mai stau inca 2 sapt. Pt rank 3 daca da. OMG am asteptat atat si mai stau iar doua, :((((((((((

De fiecare data cand se alege un lider nou, membrii din factiune iau reset la zilele pentru rank.
Posted

Salutare tuturor! Deoarece noul up-date cu 2 sapt si alte chestii este de tot .................................................. am pus demisia.

Va urez succes tuturor, mi-a placut placere sa fac parte din acesta factiune!

Posted

Daca nu am apucat sa-mi iau ramas bun de la voi, o sa o fac aici. Imi pare rau daca am suparat/enervat pe cineva vre-o data, nu am facut-o cu rea intentie.Ati fost cei mai buni colegi pe care i-am avut. Motivul demisiei e acela ca voi fi plecat la mare timp de 15 zile. Daca Raze ma va primii la loc, voi venii cu cea mai mare placere. KARiM co-lider :D

Mi-a facut placere sa lucrez cu niste membrii/co-lideri minunati(Exceptii) si un lider capabil. Va urez bafta in continuare, sper sa va revad.

Voi respecta pe cine m-a respectat. Pwp:*