Darius Oan Posted July 26, 2015 Posted July 26, 2015 Bine v-am gasit noi colegi! Mi-a parut bine. :lol: :lol: Quote
KewL.. Posted July 26, 2015 Posted July 26, 2015 (edited) https://youtu.be/2icqsBzP_EY Edited July 27, 2015 by Seraphim.KewL Quote
Senior Mihai Posted July 27, 2015 Posted July 27, 2015 Salut tuturor si bafta pe viitor, eu unu, după ultimul update cu 60 de membri nu mi am mai dat interesul sa păstrez liderul asa ca l am pierdut, sper ca noul lider care va veni sa aibă grija de voi, eu unu m am lăsat de tot de SA:MP, poate voi mai intra sa vand bizz ul si casa, mult succes! Quote
RAZE Posted July 27, 2015 Posted July 27, 2015 Salut. @Michael, succes pe viitor, voi avea eu grija de factiunea asta. Daca e ceva tinem legatura! Quote
LAURtaxist Posted July 27, 2015 Posted July 27, 2015 Salut tuturor si bafta pe viitor, eu unu, după ultimul update cu 60 de membri nu mi am mai dat interesul sa păstrez liderul asa ca l am pierdut, sper ca noul lider care va veni sa aibă grija de voi, eu unu m am lăsat de tot de SA:MP, poate voi mai intra sa vand bizz ul si casa, mult succes! Mult succes in continuare! Salut. @Michael, succes pe viitor, voi avea eu grija de factiunea asta. Daca e ceva tinem legatura! Felicitari pentru functie! Quote
WoLLy Posted July 27, 2015 Posted July 27, 2015 (edited) Salut. @Michael, succes pe viitor, voi avea eu grija de factiunea asta. Daca e ceva tinem legatura! Raze vezi ca maine(marti) trebuie sa iau rank 3, daca nu ma crezi uitete la raport de activitate sa te uiti cand iau rank. Edit: Zilele se reseteaza, nu primesti rank. Edited July 27, 2015 by Raze Quote
PhunkB Posted July 27, 2015 Posted July 27, 2015 (edited) Salut. @Michael, succes pe viitor, voi avea eu grija de factiunea asta. Daca e ceva tinem legatura! Felicitari pentru functie! PS: @L A U R, felicitari si tie pentru functia de co-lider. Poate n-o pierzi. Nu d-alta, dar vreau sa am si eu un loc asigurat in factiune pentru atunci cand ma voi reapuca. :3 Edited July 27, 2015 by WildKitten Quote
WoLLy Posted July 27, 2015 Posted July 27, 2015 Raze tu zici sa mai stau inca 2 sapt. Pt rank 3 daca da. OMG am asteptat atat si mai stau iar doua, :(((((((((( Quote
RAZE Posted July 27, 2015 Posted July 27, 2015 Raze tu zici sa mai stau inca 2 sapt. Pt rank 3 daca da. OMG am asteptat atat si mai stau iar doua, :((((((((((De fiecare data cand se alege un lider nou, membrii din factiune iau reset la zilele pentru rank. Quote
LAURtaxist Posted July 28, 2015 Posted July 28, 2015 (edited) Salut. Vreau sa va urez mult succes in continuare tuturor si sper sa ramaneti o factiune unita! Edited July 28, 2015 by L A U R Quote
AngelForYou Posted July 28, 2015 Posted July 28, 2015 Ke fake bajetii? Eu is la țară :(( P.S: Raze schimba semnatura ca acuma ești lider nu co-lider Va ube tata pe toți :* Quote
ThundeR.. Posted July 28, 2015 Posted July 28, 2015 Salutare tuturor! Deoarece noul up-date cu 2 sapt si alte chestii este de tot .................................................. am pus demisia. Va urez succes tuturor, mi-a placut placere sa fac parte din acesta factiune! Quote
FireWallxD Posted July 28, 2015 Posted July 28, 2015 Daca nu am apucat sa-mi iau ramas bun de la voi, o sa o fac aici. Imi pare rau daca am suparat/enervat pe cineva vre-o data, nu am facut-o cu rea intentie.Ati fost cei mai buni colegi pe care i-am avut. Motivul demisiei e acela ca voi fi plecat la mare timp de 15 zile. Daca Raze ma va primii la loc, voi venii cu cea mai mare placere. KARiM co-lider :D Mi-a facut placere sa lucrez cu niste membrii/co-lideri minunati(Exceptii) si un lider capabil. Va urez bafta in continuare, sper sa va revad. Voi respecta pe cine m-a respectat. Pwp:* Quote
Recommended Posts