Specialz0r[] Posted November 23, 2014 Posted November 23, 2014 INFORMATII DESPRE VIATA REALA:Nume: Chiriac Bogdan MihaiVarsta: 16 ani.Autodescriere (~ 30 cuvinte): Salut, sunt Bogdan si am 16 ani. Locuiesc in Sibiu impreuna cu familia mea. Invat la liceul Energetic la profilul Tehnician in instalatii electrice. Imi place sa ies cu prieteni pe afara si sa imi fac prieteni in orice moment. Sunt un tip pe care te poti baza atunci cand ai probleme. Imi place sa ajut lumea cum pot si la randul meu sa fiu ajutat. Mai multe veti afla pe viitor. Locatia(Oras): Sibiu Ce gen de muzica asculti?: Ascult orice gen de muzica, depinde de situatie. In general ascult muzica ce se da pe radio si cateva manele. STATISTICI ONLINE:San Andreas - Multiplayer:Nick : Specialz0r[]Nivel : 37Nume folosite anterior: SpecialFTWVechime pe server: Joc de aproximativ 8 luni.Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Da, odata pentru Disconnect on admin request la level 7. Poza cu invitatie: http://i.imgur.com/iBnYVKY.jpg Link cu faction history: http://bluepanel.bugged.ro/profile/Specialz0r[]Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Am avut in trecut cu DunHill, dar cred ca s-a rezolvat. Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care): Alliance, Saints, United, Haarp, ZEW si multe altele.Ce alte jocuri mai joci?: Cateodata mai joc si counterstrike.Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?: MarkOne20CM, BoosT, Snak3, kreapY, spleef, drukh si mai multi. Experienta SA-MP [ () / 10 ]: 10/10 Experienta DM [ ()/10]: 8/10 CONTACT/ETC.: Contact skype/yahoo messenger: Specialz0r[] / s0undw0wDe ce iti doresti sa faci parte din clan?: Deoarece este cel mai bun clan, dupa parerea mea, unde membri sunt de treaba si care tin la gluma. Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Cu tot ce imi sta in putinta. Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Da.Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server? Da.
spleeff Posted November 23, 2014 Posted November 23, 2014 Lawl pro la mafeot Kross, imi place rau poza.
kenny47 Posted November 23, 2014 Posted November 23, 2014 (edited) neutru Edited November 23, 2014 by AIM-Kenny
HoReX Posted November 23, 2014 Posted November 23, 2014 CONTRA MOTIV : PRO :))))))))))))))))))))))))))))))) ON: PRO
Recommended Posts