Rays BAWS Posted November 24, 2014 Posted November 24, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=qUqVZI6k-as&feature=youtu.be Ca sa va explic mai in detaliat : Intru in sa-mp, dau click pe connect,astept vreo 4-5 secunde , mi se face imaginea neagra si bang, crash.Probabil imi lipsesc ceva fisiere din folderul GTA,id'k.dau +2 celui care ma ajuta.Inafara de uninstall gta.
Alex4You Posted November 24, 2014 Posted November 24, 2014 Ori e de la placa video, poate ti s-a ars, ori sursa . Dar nu cred .... Desii ai zis sa reinstalezi GTA, eu tot iti zic sa iti reinstalezi, poate iti lipseste ceva.
Rays BAWS Posted November 24, 2014 Author Posted November 24, 2014 Ori e de la placa video, poate ti s-a ars, ori sursa . Dar nu cred .... Desii ai zis sa reinstalezi GTA, eu tot iti zic sa iti reinstalezi, poate iti lipseste ceva. m-am jucat acum 10 minute ...
Alex4You Posted November 24, 2014 Posted November 24, 2014 m-am jucat acum 10 minute ... Atunci reinstaleaza GTA , si totul se va remedia .
Rays BAWS Posted November 24, 2014 Author Posted November 24, 2014 Atunci reinstaleaza GTA , si totul se va remedia . spui asta de parca uninstall GTA e singura solutie, am si spus. trimite-mi o poza pe pm cu folderul tau de la GTA daca poti, mersi.
D O W N Posted November 24, 2014 Posted November 24, 2014 Mie-mi face așa când nu am imaginea/c.r.a.k.u.l montat. Verifica și spune-mi dacă e așa.
Rays BAWS Posted November 24, 2014 Author Posted November 24, 2014 Mie-mi face așa când nu am imaginea/c.r.a.k.u.l montat. Verifica și spune-mi dacă e așa. Am verificat, e crackul bun.Mi-a mers acum 1 ora, si acum nu stiu ce are.
Rays BAWS Posted November 24, 2014 Author Posted November 24, 2014 Ai pus recent moduri? nu,doar am schimbat tinta, si i-am facut si backup , si am pus-o pe cea din backup , si degeaba. :daca poate cineva sa puna o poza cu folderul lui cu gta , mersi.
Solution Elden Posted November 24, 2014 Solution Posted November 24, 2014 Uite o poza cum ar trebui sa arate .. ( Fara samp instalat) .. -> http://postimg.org/image/x8ocix6ll/ Poti incerca sa downloadezi un alt gta .. 1
Layzz Posted November 24, 2014 Posted November 24, 2014 nu,doar am schimbat tinta, si i-am facut si backup , si am pus-o pe cea din backup , si degeaba. :daca poate cineva sa puna o poza cu folderul lui cu gta , mersi. ești sigur că acel backup poate fi problema? ia un hud oarecare de pe forum, și pune-l.
Rays BAWS Posted November 24, 2014 Author Posted November 24, 2014 ești sigur că acel backup poate fi problema? ia un hud oarecare de pe forum, și pune-l. nu-i de la el, sunt sigur ca am mutat ceva din fisierul de la gta , si nu stiu unde sa-l gasesc ^_^
Recommended Posts