NeXo. Posted November 25, 2014 Posted November 25, 2014 | League Of Legends | Salut, acum cu update-ul de 1.9 cred ca asa erea, am descarcat League Of Legends dupa am asteptat sa ii faca updateul, adica sa descarce campionii etc. Dupa ceva timp scate viteza de download la 0...Astept aproape 2 ore, si nimic. Daca stiti ce are, sau daca ati rezolvat aceasta "chestie", va rog sa imi ziceti si mie cum o rezolv, jucam league of legends acum 1 an si imi placea foarte mult, dupa am descoperit samp-ul si m-am lasat de lol, nu conteaza, va rog sa imi ziceti cum ati facut sa rezolvati aceasta problema. {}Multumesc{} Quote
azeSan Posted November 25, 2014 Posted November 25, 2014 | League Of Legends | Salut, acum cu update-ul de 1.9 cred ca asa erea, am descarcat League Of Legends dupa am asteptat sa ii faca updateul, adica sa descarce campionii etc. Dupa ceva timp scate viteza de download la 0...Astept aproape 2 ore, si nimic. Daca stiti ce are, sau daca ati rezolvat aceasta "chestie", va rog sa imi ziceti si mie cum o rezolv, jucam league of legends acum 1 an si imi placea foarte mult, dupa am descoperit samp-ul si m-am lasat de lol, nu conteaza, va rog sa imi ziceti cum ati facut sa rezolvati aceasta problema. {}Multumesc{} Asta la discutii generale nu puteai sa intrebi ? Doar sa faci topic? Quote
Enclave Posted November 25, 2014 Posted November 25, 2014 Trimite tichet la cei din staff-ul riot. Ai probleme cu League of Legends si intrebi pe SA:MP? Quote
azeSan Posted November 25, 2014 Posted November 25, 2014 Trimite tichet la cei din staff-ul riot. Ai probleme cu League of Legends si intrebi pe SA:MP? Nu este nici o problema ca intreaba pe asa zisul "SA:MP" ca este pe sectiunea "League of Legends" si este liber sa intrebe orice.. Numai sa nu faca topicuri aiurea ca deacea avem "Discutii generale" Quote
Enzo_TM Posted December 6, 2014 Posted December 6, 2014 Nu este nici o problema ca intreaba pe asa zisul "SA:MP" ca este pe sectiunea "League of Legends" si este liber sa intrebe orice.. Numai sa nu faca topicuri aiurea ca deacea avem "Discutii generale" Quote
Recommended Posts