Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Da, e a lui Justiniann , l-am folosit cand aveam 2 GB RAM, si imi mergea cu lag, si m-a ajutat ff mult, bravo !.

+1

Edited by Torque
Posted

Da, e a lui Justiniann , l-am folosit cand aveam 2 GB RAM, si imi mergea cu lag, si m-a ajutat ff mult, bravo !.

+1

Multumesc, bafta!

Posted (edited)

pai...prin gta3.img`u ala...ce moduri mai sunt prin el ? :))

Prin ala cu ajutorul modului Spark poti instala modu de strazi, mod de arme pe spate, mod de are (albe, albastre, rosi, galbene etc..) sa faci sa ai masinile mai realistice etc...

Edited by Cruz
Posted

Prin ala cu ajutorul modului Spark poti instala modu de strazi, mod de arme pe spate, mod de are (albe, albastre, rosi, galbene etc..) sa faci sa ai masinile mai realistice etc...

nu te supara...dar practic nu e bun,l-am bagat,ok fps mare,grafica nasoala,dar cand ies din casa se blocheaza =]]] de 4 ori am incertcat,si se blocheaza tot timpu cand ies din casa.

Posted

pai...prin gta3.img`u ala...ce moduri mai sunt prin el ? :))

Mai este si phyton de rahat.

+Unile masini sunt albe.

nu te supara...dar practic nu e bun,l-am bagat,ok fps mare,grafica nasoala,dar cand ies din casa se blocheaza =]]] de 4 ori am incertcat,si se blocheaza tot timpu cand ies din casa.

+

Posted (edited)

pai uitate mai sus,ca tu ai facut off-post,am zis ca nu imi merge si nu stiu ce,si ai dat quote la mesaju meu si ai scris "+" atat.

Mai jos vazusi ce scriasi ?

Ori tu nu vezi tot postu?

Edited by .k1llxTRan
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp