MORGAN Posted November 27, 2014 Posted November 27, 2014 ONLINE Nickname: KETTLER Level(minim 15):34. Facţiune şi rank:SF Bikers, rank 1. Cel mai mare rank avut într-o facţiune(specificaţi facţiunea):Rank 2, LVPD, voi incerca sa stau mai mult in factiuni. De cât timp joci sa:mp?:Asta e al 6-lea an. De cât timp joci sa:mp pe bugged?:Aproape 1 an. Ai fost banat vreodată pe blue bugged? Dacă da, de ce?:Da, level 9 afaceri ilegale. Nickname-uri anterioare: P.F_LeoN. VIAŢA REALĂ Nume:Leon. Vârsta:16 ani. Biografie(minim 50 de cuvinte):Nu prea stiu ce sa mai zic despre mine, majoritatea ma cunoasteti, am mai facut parte din acest clan si imi stiti aptitudinile / defectele. Pot spune ca sunt o fire perseverenta, ambitioasa cu capul pe umeri si capabil sa lucreze in echipa. Cât de bine cunoşti limba engleză?(nu cunosc / cât să înţeleg despre ce se vorbeşte / bine / foarte bine)Bine spre foarte bine. CLAN De ce vrei să faci parte din clanul Capone?:Am mai fost, am facut o gresala parasindu-l. Ai luat la cunoştinţă regulamentul clanului şi eşti de acord cu el?:Desigur! Ce părere ai despre acest clan?:Awesome, mereu ai cu cine sa vorbesti si sa-ti imparti sentimente, acestia ascultandu-te. Ai avut antecedente cu vreun membru al clanului? Dacă da, cu cine?:Nu am antecedente, certuri and stuff. Poză cu invitaţia trimisă de un membru Capone:http://minus.com/i/beR2WvnlnEekG CONTACT Yahoo Messenger:Nu folosesc. Skype:elo.santoma
Twist7 Official Posted November 27, 2014 Posted November 27, 2014 Contra, dece ai iesit din clan daca iti place asa mult? Cred ca vroiai in alt clan si cum nu ai reusit te-ai intors inapoi.
MORGAN Posted November 27, 2014 Author Posted November 27, 2014 Contra, dece ai iesit din clan daca iti place asa mult? Cred ca vroiai in alt clan si cum nu ai reusit te-ai intors inapoi. Srry de off-topic, nu vroiam in alt clan, am jucat pe alt cont si pe asta nu am mai jucat, nu am vrut sa ocup un slot si am facut demisie. Check-http://forum.bugged.ro/topic/107842-capone-demisii/
Alexander.Capone Posted November 27, 2014 Posted November 27, 2014 Este ultima dată când vei primi invite. Nu faci aplicaţii de pe 100 de conturi.
Recommended Posts