Jump to content

Aplicate .Capone - KETTLER [acceptat]

Recommended Posts

Posted

Nickname: KETTLER

Level(minim 15):34.

Facţiune şi rank:SF Bikers, rank 1.

Cel mai mare rank avut într-o facţiune(specificaţi facţiunea):Rank 2, LVPD, voi incerca sa stau mai mult in factiuni.

De cât timp joci sa:mp?:Asta e al 6-lea an.

De cât timp joci sa:mp pe bugged?:Aproape 1 an.

Ai fost banat vreodată pe blue bugged? Dacă da, de ce?:Da, level 9 afaceri ilegale.

Nickname-uri anterioare: P.F_LeoN.

VIAŢA REALĂ

Nume:Leon.

Vârsta:16 ani.

Biografie(minim 50 de cuvinte):Nu prea stiu ce sa mai zic despre mine, majoritatea ma cunoasteti, am mai facut parte din acest clan si imi stiti aptitudinile / defectele. Pot spune ca sunt o fire perseverenta, ambitioasa cu capul pe umeri si capabil sa lucreze in echipa.

Cât de bine cunoşti limba engleză?(nu cunosc / cât să înţeleg despre ce se vorbeşte / bine / foarte bine)Bine spre foarte bine.

CLAN

De ce vrei să faci parte din clanul Capone?:Am mai fost, am facut o gresala parasindu-l.

Ai luat la cunoştinţă regulamentul clanului şi eşti de acord cu el?:Desigur!

Ce părere ai despre acest clan?:Awesome, mereu ai cu cine sa vorbesti si sa-ti imparti sentimente, acestia ascultandu-te.

Ai avut antecedente cu vreun membru al clanului? Dacă da, cu cine?:Nu am antecedente, certuri and stuff.

Poză cu invitaţia trimisă de un membru Capone:http://minus.com/i/beR2WvnlnEekG

CONTACT

Yahoo Messenger:Nu folosesc.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp