Jump to content

Problema Snow Mod

Go to solution Solved by Adrian Dragomir Daniel,

Recommended Posts

Posted

Salut. Mi-am instalat snow mod de pe acest forum.L-am instalat am intrat pe blue server merg cativa pasi si mi se blocheaza pc-ul.Trebuie sa dau restart sa mearga iarasi.. Stie cineva care e problema? PS: Am facut tot ce era in tutorial pe forum

Posted

Salut. Mi-am instalat snow mod de pe acest forum.L-am instalat am intrat pe blue server merg cativa pasi si mi se blocheaza pc-ul.Trebuie sa dau restart sa mearga iarasi.. Stie cineva care e problema? PS: Am facut tot ce era in tutorial pe forum

FIX asa imi face si mie....

Posted

FIX asa imi face si mie....

Dezinstaleaza si instaleaza iar sau uninstall gta apoi install gta spoi snow mod si poate merge ca si la mine a facut la fel si apoi nu a mai comentat nimik.

• Solution
Posted

Probabil e vina de calculator, de obicei daca nu ai un calculator cat de cat acceptabil nu iti merg in general toate modurile.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp