InG3ruL Posted November 28, 2014 Posted November 28, 2014 Salut. Mi-am instalat snow mod de pe acest forum.L-am instalat am intrat pe blue server merg cativa pasi si mi se blocheaza pc-ul.Trebuie sa dau restart sa mearga iarasi.. Stie cineva care e problema? PS: Am facut tot ce era in tutorial pe forum
Massive Posted November 28, 2014 Posted November 28, 2014 Salut. Mi-am instalat snow mod de pe acest forum.L-am instalat am intrat pe blue server merg cativa pasi si mi se blocheaza pc-ul.Trebuie sa dau restart sa mearga iarasi.. Stie cineva care e problema? PS: Am facut tot ce era in tutorial pe forum FIX asa imi face si mie....
Marwell Posted November 28, 2014 Posted November 28, 2014 FIX asa imi face si mie.... Dezinstaleaza si instaleaza iar sau uninstall gta apoi install gta spoi snow mod si poate merge ca si la mine a facut la fel si apoi nu a mai comentat nimik.
Massive Posted November 28, 2014 Posted November 28, 2014 Luati-va pc mai bune nu cu 5 lei . 5 lei + m***= tu
Solution Adrian Dragomir Daniel Posted November 28, 2014 Solution Posted November 28, 2014 Salut. Mi-am instalat snow mod de pe acest forum.L-am instalat am intrat pe blue server merg cativa pasi si mi se blocheaza pc-ul.Trebuie sa dau restart sa mearga iarasi.. Stie cineva care e problema? PS: Am facut tot ce era in tutorial pe forum Probabil e vina de calculator, de obicei daca nu ai un calculator cat de cat acceptabil nu iti merg in general toate modurile.
InG3ruL Posted December 2, 2014 Author Posted December 2, 2014 Am pc special pentru gaming..dar ms oricum
Recommended Posts