Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Subiectul video-ului: SounDz la paint 

O scurta prezentare: Salut! M-am gandit sa ma filmez in timp ce sunt la PaintBall. In ciuda lagului si cu acele fps "25" care am filmat, am reusit sa iau un best. Eu cred ca la 25 fps am tras destul de bine. Vizionare placuta ! Daca va place nu stirca +1. 

Link catre filmulet: 

Edited by SounDz.Capone
Posted

Tinta , lagar.

Sper sa invatati sa puneti si voi virgula intr-o buna zi, iar daca se poate si limba romana.

Posted

Tinta , lagar.

Sper sa invatati sa puneti si voi virgula intr-o buna zi, iar daca se poate si limba romana.

Domnule BOOST am pus aceea vrigula aiurea, si care are fi problema ta unde sau cum pun eu ""virgula"" ? Vezi-ti de treaba ta ti-am mai zis daca vrei 5k bagarea in seama in game.

Posted

Tinta , lagar.

Sper sa fii nab boost salmzmzmzm fara virgula. 

Subiectul video-ului: SounDz la paint 

O scurta prezentare: Salut! M-am gandit sa ma filmez in timp ce sunt la PaintBall. In ciuda lagului si cu acele fps "25" care am filmat, am reusit sa iau un best. Eu cred ca la 25 fps am tras destul de bine. Vizionare placuta ! Daca va place nu stirca +1. 

Link catre filmulet: 

Dadada... recunosc ca eu te-am invatat.. :|

• 9 months later...
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp