SounDGFX Posted November 28, 2014 Posted November 28, 2014 (edited) Subiectul video-ului: SounDz la paint O scurta prezentare: Salut! M-am gandit sa ma filmez in timp ce sunt la PaintBall. In ciuda lagului si cu acele fps "25" care am filmat, am reusit sa iau un best. Eu cred ca la 25 fps am tras destul de bine. Vizionare placuta ! Daca va place nu stirca +1. Link catre filmulet: Edited November 28, 2014 by SounDz.Capone
BlackEvil Posted November 28, 2014 Posted November 28, 2014 Mie mi-a placut limba romana de cand m-am nascut. Sper ca o sa-ti placa si tie pe viitor.
SounDGFX Posted November 28, 2014 Author Posted November 28, 2014 Mie mi-a placut limba romana de cand m-am nascut. Sper ca o sa-ti placa si tie pe viitor. Gura, anonimule!
Yuli. Posted November 28, 2014 Posted November 28, 2014 Tinta , lagar. Sper sa invatati sa puneti si voi virgula intr-o buna zi, iar daca se poate si limba romana.
TaZz Posted November 28, 2014 Posted November 28, 2014 Tinta , lagar. Sper sa invatati sa puneti si voi virgula intr-o buna zi, iar daca se poate si limba romana. Domnule BOOST am pus aceea vrigula aiurea, si care are fi problema ta unde sau cum pun eu ""virgula"" ? Vezi-ti de treaba ta ti-am mai zis daca vrei 5k bagarea in seama in game.
claudiutziyy123 Posted November 28, 2014 Posted November 28, 2014 Tinta , lagar. Sper sa invatati sa puneti si voi virgula intr-o buna zi, iar daca se poate si limba romana. Sper sa fii nab boost salmzmzmzm fara virgula. Subiectul video-ului: SounDz la paint O scurta prezentare: Salut! M-am gandit sa ma filmez in timp ce sunt la PaintBall. In ciuda lagului si cu acele fps "25" care am filmat, am reusit sa iau un best. Eu cred ca la 25 fps am tras destul de bine. Vizionare placuta ! Daca va place nu stirca +1. Link catre filmulet: Dadada... recunosc ca eu te-am invatat.. :|
Suculetzu Posted November 28, 2014 Posted November 28, 2014 E tinta mea aia, gg dai bine. Da-mi armele sau post
SounDGFX Posted November 29, 2014 Author Posted November 29, 2014 E tinta mea aia, gg dai bine. Da-mi armele sau post Uite armele http://www43.zippyshare.com/v/83725039/file.htmlastept +1
kosnes scartait da roti Posted September 12, 2015 Posted September 12, 2015 Invati-va sa nu va mai filmati la paint daca aveti 25 FPS lol, nimeni nu va forteaza, ai luat best felicitari, dar cam slabutz asa dai.
Recommended Posts