MasaTociTa Posted November 29, 2014 Posted November 29, 2014 Cand dau connect, se incarca bara aia de jos si deodata crash. Ce sa ii fac? Vreo rezolvare pls?
kata1396 Posted November 29, 2014 Posted November 29, 2014 Ai moduri care nu sunt bune. Cel mai bine reinstaleaza GTA.
MasaTociTa Posted November 29, 2014 Author Posted November 29, 2014 Ai moduri care nu sunt bune. Cel mai bine reinstaleaza GTA. L-am reinstalat de 3 ori, degeaba.
MasaTociTa Posted November 29, 2014 Author Posted November 29, 2014 Mi-am bagat acum o tinta. Crash direct. Am bagat tinta originale, tot lafel, CRASH. Ce naiba sa ii mai fac? Am mai reinstalat inca de 2 ori GTA-ul, tot asa face.. O idee?
PinTzu DanuTz Posted November 29, 2014 Posted November 29, 2014 Lasa-l sa se instaleze in partitia in care ti-o da el. Si acolo o sa iti apara Folderul Rockstar games si cel cu Gta.Dupa asta redenumeste folderu cu GTA.
Solution MasaTociTa Posted November 29, 2014 Author Solution Posted November 29, 2014 Lasa-l sa se instaleze in partitia in care ti-o da el. Si acolo o sa iti apara Folderul Rockstar games si cel cu Gta.Dupa asta redenumeste folderu cu GTA. Am sa fac asta. Revin cu EDIT cand s-a instalat. Lasa-l sa se instaleze in partitia in care ti-o da el. Si acolo o sa iti apara Folderul Rockstar games si cel cu Gta.Dupa asta redenumeste folderu cu GTA. Am reinstalat GTA-ul acum. Am instalat SA:MP-ul. am bagat o tinta si acu direct CRASH! Ce sa fac? Nu pot sta fara samp:))
PinTzu DanuTz Posted November 29, 2014 Posted November 29, 2014 Am sa fac asta. Revin cu EDIT cand s-a instalat. Am reinstalat GTA-ul acum. Am instalat SA:MP-ul. am bagat o tinta si acu direct CRASH! Ce sa fac? Nu pot sta fara samp:)) Ma, tu ai folderu Rockstar Games->>Si cel cu Gta-ul in sine.Acel folder cu gta-ul in sine il redenumesti.
MasaTociTa Posted November 30, 2014 Author Posted November 30, 2014 Ma, tu ai folderu Rockstar Games->>Si cel cu Gta-ul in sine.Acel folder cu gta-ul in sine il redenumesti. Deci, acum imi merge. Imi bag gta3.img lui justinian modificat, cel cu 300 MB, cel cu grafica pentru LOW PC. Cand ma conectez, direct crash. Ce sa fac? Eu vreau cu gta3.img-ul acela, pls. Am bagat gta3.img-ul lui justinian si acum CRASH cand ma conectez, ce sa ii fac?
KETO. Posted November 30, 2014 Posted November 30, 2014 Deci, acum imi merge. Imi bag gta3.img lui justinian modificat, cel cu 300 MB, cel cu grafica pentru LOW PC. Cand ma conectez, direct crash. Ce sa fac? Eu vreau cu gta3.img-ul acela, pls. Am bagat gta3.img-ul lui justinian si acum CRASH cand ma conectez, ce sa ii fac? Nu mai băga acel gta3.img, şi mie mi-a făcut la fel când l-am băgat. Eu am rezolvat ţinând tot default.
MasaTociTa Posted November 30, 2014 Author Posted November 30, 2014 Nu mai băga acel gta3.img, şi mie mi-a făcut la fel când l-am băgat. Eu am rezolvat ţinând tot default. Dar daca stau cu cel default am lag cand filmez, sunt si in PD. Imi trebuie neaparat gta.3img acela.
Expansiv. Posted December 19, 2014 Posted December 19, 2014 Schimba versiunea de sa-mp, incearca R2, sau daca ai R2 incearca R1. Linkurile le gasesti pe google pe site-ul oficial " SA:MP".
Massive Posted December 19, 2014 Posted December 19, 2014 Cand dau connect, se incarca bara aia de jos si deodata crash. Ce sa ii fac? Vreo rezolvare pls? Sterge gta_sa.set
Recommended Posts