Jump to content

Problema CRASH

Go to solution Solved by MasaTociTa,

Recommended Posts

Posted

Mi-am bagat acum o tinta. Crash direct.

Am bagat tinta originale, tot lafel, CRASH. 

Ce naiba sa ii mai fac? Am mai reinstalat inca de 2 ori GTA-ul, tot asa face..

O idee?

• Solution
Posted

Lasa-l sa se instaleze in partitia in care ti-o da el. Si acolo o sa iti apara Folderul Rockstar games si cel cu Gta.Dupa asta redenumeste folderu cu GTA.

Am sa fac asta. Revin cu EDIT cand s-a instalat.

Lasa-l sa se instaleze in partitia in care ti-o da el. Si acolo o sa iti apara Folderul Rockstar games si cel cu Gta.Dupa asta redenumeste folderu cu GTA.

Am reinstalat GTA-ul acum. Am instalat SA:MP-ul. am bagat o tinta si acu direct CRASH! Ce sa fac? Nu pot sta fara samp:))

Posted

Am sa fac asta. Revin cu EDIT cand s-a instalat.

Am reinstalat GTA-ul acum. Am instalat SA:MP-ul. am bagat o tinta si acu direct CRASH! Ce sa fac? Nu pot sta fara samp:))

Ma, tu ai folderu Rockstar Games->>Si cel cu Gta-ul in sine.Acel folder cu gta-ul in sine il redenumesti.

Posted

Ma, tu ai folderu Rockstar Games->>Si cel cu Gta-ul in sine.Acel folder cu gta-ul in sine il redenumesti.

Deci, acum imi merge. Imi bag gta3.img lui justinian modificat, cel cu 300 MB, cel cu grafica pentru LOW PC. Cand ma conectez, direct crash. Ce sa fac? Eu vreau cu gta3.img-ul acela, pls.

Am bagat gta3.img-ul lui justinian si acum CRASH cand ma conectez, ce sa ii fac? 

Posted

Deci, acum imi merge. Imi bag gta3.img lui justinian modificat, cel cu 300 MB, cel cu grafica pentru LOW PC. Cand ma conectez, direct crash. Ce sa fac? Eu vreau cu gta3.img-ul acela, pls.

Am bagat gta3.img-ul lui justinian si acum CRASH cand ma conectez, ce sa ii fac? 

Nu mai băga acel gta3.img, şi mie mi-a făcut la fel când l-am băgat. Eu am rezolvat ţinând tot default.

Posted

Nu mai băga acel gta3.img, şi mie mi-a făcut la fel când l-am băgat. Eu am rezolvat ţinând tot default.

Dar daca stau cu cel default am lag cand filmez, sunt si in PD. Imi trebuie neaparat gta.3img acela.

• 3 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp