Jump to content

Aplicatie Capone - kNiGHT [acceptat]

Recommended Posts

Posted

Nickname: .kNiGHT

Level(minim 15):15.

Facţiune şi rank:Taxi Las Venturas ran2 si Los Vagos rank1.

Cel mai mare rank avut într-o facţiune(specificaţi facţiunea):Rank2 in Taxi Las Venturas.

De cât timp joci sa:mp?:De 1 an jumate.

De cât timp joci sa:mp pe bugged?:De 8 luni cu pauze.

Ai fost banat vreodată pe blue bugged? Dacă da, de ce?:Nu.

Nickname-uri anterioare:Nu am avut.

VIAŢA REALĂ

Nume:Alex

Vârsta:16 ani.

Biografie(minim 50 de cuvinte):Pai ma numesc Alexandru, sunt din orasul Mangalia, am frumoasa varsta de 16 ani, sunt un baiat de treaba, sunt silitor, imi place caterinca, imi plac plimbarile pe faleza cu prietenii, imi place sa ma joc fotbal si counter strike 1.6, sunt un baiat glumet, am cei 7 ani de acasa, stiu sa ma comport cu toata lumea, am rabdare si o sa vedeti mai multe cand vom fii colegi de clan.

Cât de bine cunoşti limba engleză?(nu cunosc / cât să înţeleg despre ce se vorbeşte / bine / foarte bine):Bine..

CLAN

De ce vrei să faci parte din clanul Capone?:Pentru ca este un clan respectat pe server si a-si dori sa fac parte din el.

Ai luat la cunoştinţă regulamentul clanului şi eşti de acord cu el?:Desigur ca da.

Ce părere ai despre acest clan?:Pai am o parere foarte buna despre acest clan numit Capone.

Ai avut antecedente cu vreun membru al clanului? Dacă da, cu cine?:Nu.

Poză cu invitaţia trimisă de un membru Capone:http://minus.com/i/2d98s1ja2WZ1

CONTACT

Yahoo Messenger:alex.si_atat10@yahoo.com

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp