J.Darius.xD Posted November 30, 2014 Posted November 30, 2014 ONLINE Nickname: Kennedy Level(minim 15): 31 Facţiune şi rank: SF bickers rank 1. Cel mai mare rank avut într-o facţiune(specificaţi facţiunea): 5, Taxi LV. De cât timp joci sa:mp?: De 1 an si 2-3 luni. De cât timp joci sa:mp pe bugged?: De aproape 9 luni. Ai fost banat vreodată pe blue bugged? Dacă da, de ce?: Da, pentru moduri ilegale. Nickname-uri anterioare: J.Darius VIAŢA REALĂ Nume: Darius Vârsta: 15 ani. Biografie(minim 50 de cuvinte): Ma numesc Darius, am 15 ani, sunt intelegator, de treaba, istet, imi place sa lucrez in echipa, sunt darnic, nu imi place minciuna si limbajul vulgar, sunt capabil, cu capul pe umeri, nu sunt invidios, imi place foarte mult sa imi fac prieteni noi, imi place sa glumesc( doar cand e vorba de glumit ), sunt sociabil si ii respect pe cei din jur. Cât de bine cunoşti limba engleză?(nu cunosc / cât să înţeleg despre ce se vorbeşte / bine / foarte bine): Bine. CLAN De ce vrei să faci parte din clanul Capone?: Pentru ca este un clan respectat, cu membri de treaba. Ai luat la cunoştinţă regulamentul clanului şi eşti de acord cu el?:Da. Ce părere ai despre acest clan?: Cum am zis mai sus, un clan respectat, cu membri de treaba. Ai avut antecedente cu vreun membru al clanului? Dacă da, cu cine?: Nu. Poză cu invitaţia trimisă de un membru Capone: http://minus.com/i/w6WuYgXIlxgW CONTACT Yahoo Messenger: c.bozai19912yahoo.com Skype: c.darius1991@yahoo.com
zewforlife Posted December 1, 2014 Posted December 1, 2014 Contra - suferinte si esti un player neserios iar asta duce clanul Capone in jos pe server.
CERBU.GUTA Posted December 1, 2014 Posted December 1, 2014 Contra - suferinte si esti un player neserios iar asta duce clanul Capone in jos pe server.
Recommended Posts