Jump to content

Aplicatie Ca77a.Capone [acceptat]

Recommended Posts

Posted

Nickname: Ca77a

Level(minim 15):38

Facţiune şi rank:SF Bikers rank 7.

Cel mai mare rank avut într-o facţiune(specificaţi facţiunea): SF Bikers rank 7, Ballas rank 7.

De cât timp joci sa:mp?: Joc sa:mp de 1 an jumate.

De cât timp joci sa:mp pe bugged?: Eu am inceput sa joc sa:mp pe buGGed.

Ai fost banat vreodată pe blue bugged? Dacă da, de ce?: Nu.

Nickname-uri anterioare:-

VIAŢA REALĂ

Nume:Catalin

Vârsta:Am 16 ani.

Biografie(minim 50 de cuvinte): Sunt un baiat simplu, care locuieste in Curtea de Arges. Imi place sa fiu deschis cu cei din jurul meu, sa glumesc, in limita bunului simt, si sa leg noi prietenii. Imi plac oamenii maturi, cu care pot sa port un dialog civilizat, nu copilasii de 10 ani, care stiu numai "Salkf" sau "mz". Sunt o fire deschisa si cred ca ne vom intelege.

Cât de bine cunoşti limba engleză?(nu cunosc / cât să înţeleg despre ce se vorbeşte / bine / foarte bine): Bine.

CLAN

De ce vrei să faci parte din clanul Capone?: Fiindca am observat ca in acest clan sunt oameni maturi, cu care ma voi intelege.

Ai luat la cunoştinţă regulamentul clanului şi eşti de acord cu el?: Da.

Ce părere ai despre acest clan?: Este un clan bine conturat si condus exemplar de Alexander.

Ai avut antecedente cu vreun membru al clanului? Dacă da, cu cine?: Nu, nu am avut.

Poză cu invitaţia trimisă de un membru Capone: http://imgur.com/hl6LZmp

CONTACT

Yahoo Messenger: catalin10dinamo

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp