Dorin12 Posted December 1, 2014 Posted December 1, 2014 ONLINE Nickname: JackyEstecado Level(minim 15):26 Facţiune şi rank:F.B.I rank 4 Cel mai mare rank avut într-o facţiune(specificaţi facţiunea):Rank5 School Instructors LV De cât timp joci sa:mp?:4 ani De cât timp joci sa:mp pe bugged?:De 1 an si 6 luni am avut mai multe conturi. Ai fost banat vreodată pe blue bugged? Dacă da, de ce?:Odata, fakeever Nickname-uri anterioare:- VIAŢA REALĂ Nume:Dorin. Vârsta:14 ani Biografie(minim 50 de cuvinte):Salut, ma numesc Dorin si am 14 ani, sunt o fire sociabila care nu da inapoi de la nimic indiferent cat de greu ar fi. Mie unu nu imi place sa ma descriu imi place sa las presoanele respective sa descopere cum sunt eu. Cât de bine cunoşti limba engleză?(nu cunosc / cât să înţeleg despre ce se vorbeşte / bine / foarte bine)Bine. CLAN De ce vrei să faci parte din clanul Capone?:Deoarece este un clan respectat cu membri de la care nu te astepti la o vorba urata, su o "conducere'' foarte ok. Ai luat la cunoştinţă regulamentul clanului şi eşti de acord cu el?:DA. Ce părere ai despre acest clan?:Una foarte buna mi-a placut ca sunteti uniti. Ai avut antecedente cu vreun membru al clanului? Dacă da, cu cine?:Nu am avut antecedente. Poză cu invitaţia trimisă de un membru Capone:http://minus.com/i/XUE7bzrkMDv2 CONTACT Yahoo Messenger:popa_dorin05 Skype:dorin.andrei9
Recommended Posts