Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Nickname: Neluu

Level(minim 15): 39. Inca 20 - 30 de ore 40.

Facţiune şi rank: Ballas, rank 1.

Cel mai mare rank avut într-o facţiune(specificaţi facţiunea): 2 :), (nu m-am prea chinuit cu factiunile, unde am vrut sa stau mult, n-am avut parte de colegii seriosi), sau cum a facut Rangalau sa lase liderul..

De cât timp joci sa:mp?: Pai, daca ar fi sa stau sa ma gandesc, undeva pe la 4-5 ani.

De cât timp joci sa:mp pe bugged?: 2 ani.

Ai fost banat vreodată pe blue bugged? Dacă da, de ce?: Yea, 3/3warn`s, c-bug, Insulte admin (reclamatie), trebuie sa recunosc, nu il suport pe RayaN.

Nickname-uri anterioare: Nelu22, [TnK]ALEXBAWS, Nelu221, Drkin, ThudreR., ThundeR. si acum Neluu.

VIAŢA REALĂs

Nume: Nelu.

Vârsta: 15.

Biografie(minim 50 de cuvinte): Salut. Ma numesc Nelu, am 15 ani si sunt din Resita. Imi place munca in echipa, imi plac genul de persoane sincere, care imi spun in fata ceea ce simt, si nu ma vorbesc pe la spate. Sunt un baiat cu cei 7 ani de acasa, simtul umorului `intr-o` parte, si seriozitatea in alta parte. Sunt un baiat care nu suporta glumele de prost gust. Acestea find spuse, nu suport glumele care sunt legate de: Mama, sora, morti, familie s.a.m.d. Glumesc doar cu cine imi permit. Daca aceea persoana crede ca isi permite cu mine, este bine-voit sa faca glume cu mine de genul asta, dar pana atunci, nu cred ca este nevoie sa `si-o` ia in cap. Acestea find spuse, sper ca at-i inteles cate ceva despre mine. Succes tuturor.

Cât de bine cunoşti limba engleză?(nu cunosc / cât să înţeleg despre ce se vorbeşte / bine / foarte bine): Pot spune ca `destul de bine` / `in cat sa inceleg despre ce ese vorba`.

CLAN

De ce vrei să faci parte din clanul Capone?: Deoarece vreau sa imi fac noi prieteni, sa imi dau seama cat de bun poate fii acest clan. La ce vreau sa ma refer, vreau sa vad daca sunt membrii capabili asa cum ii sitam eu pe cand nu erau tag-urile cu [/clan].

Ai luat la cunoştinţă regulamentul clanului şi eşti de acord cu el?: Da, si sunt de acord cu el.

Ce părere ai despre acest clan?: In trecut pot spune ca a fost un clan respectat, dar in ultimul timp n-am vazut membrii in el, n-am stiu ca inca mai este acest clan. 

Dar azi se pare ca am primit o vinitatie, si m-am gandit daca tot am primit acesta invitaite, sa aplic, nu ?

Ai avut antecedente cu vreun membru al clanului? Dacă da, cu cine?: Nu. Doar cu SoundZ amanta mea, si Rangalaul meu. (Vă Pwpă Drkin).

Poză cu invitaţia trimisă de un membru Capone: http://imgur.com/sFMJb0C           //Am folosit edit doarece am uitat poza de invitatie.

CONTACT

Yahoo Messenger: Nu folosesc (il am dar intru o data la 2-3 luni).

Edited by bVb.Neluu
Posted (edited)

Nickname: Neluu

Level(minim 15): 39. Inca 20 - 30 de ore 40.

Facţiune şi rank: Ballas, rank 1.

Cel mai mare rank avut într-o facţiune(specificaţi facţiunea): 2 :), (nu m-am prea chinuit cu factiunile, unde am vrut sa stau mult, n-am avut parte de colegii seriosi), sau cum a facut Rangalau sa lase liderul..

De cât timp joci sa:mp?: Pai, daca ar fi sa stau sa ma gandesc, undeva pe la 4-5 ani.

De cât timp joci sa:mp pe bugged?: 2 ani.

Ai fost banat vreodată pe blue bugged? Dacă da, de ce?: Yea, 3/3warn`s, c-bug, Insulte admin (reclamatie), trebuie sa recunosc, nu il suport pe RayaN.

Nickname-uri anterioare: Nelu22, [TnK]ALEXBAWS, Nelu221, Drkin, ThudreR., ThundeR. si acum Neluu.

VIAŢA REALĂs

Nume: Nelu.

Vârsta: 15.

Biografie(minim 50 de cuvinte): S[/size]alut. Ma numesc Nelu, am 15 ani si sunt din Resita. Imi place munca in echipa, imi plac genul de persoane sincere, care imi spun in fata ceea ce simt, si nu ma vorbesc pe la spate. Sunt un baiat cu cei 7 ani de acasa, simtul umorului `intr-o` parte, si seriozitatea in alta parte. Sunt un baiat care nu suporta glumele de prost gust. Acestea find spuse, nu suport glumele care sunt legate de: Mama, sora, morti, familie s.a.m.d. Glumesc doar cu cine imi permit. Daca aceea persoana crede ca isi permite cu mine, este bine-voit sa faca glume cu mine de genul asta, dar pana atunci, nu cred ca este nevoie sa `si-o` ia in cap. Acestea find spuse, sper ca at-i inteles cate ceva despre mine. Succes tuturor.

Cât de bine cunoşti limba engleză?(nu cunosc / cât să înţeleg despre ce se vorbeşte / bine / foarte bine): Pot spune ca `destul de bine` / `in cat sa inceleg despre ce ese vorba`.

CLAN

De ce vrei să faci parte din clanul Capone?: Deoarece vreau sa imi fac noi prieteni, sa imi dau seama cat de bun poate fii acest clan. La ce vreau sa ma refer, vreau sa vad daca sunt membrii capabili asa cum ii sitam eu pe cand nu erau tag-urile cu [/clan].

Ai luat la cunoştinţă regulamentul clanului şi eşti de acord cu el?: Da, si sunt de acord cu el.

Ce părere ai despre acest clan?: In trecut pot spune ca a fost un clan respectat, dar in ultimul timp n-am vazut membrii in el, n-am stiu ca inca mai este acest clan.

Dar azi se pare ca am primit o vinitatie, si m-am gandit daca tot am primit acesta invitaite, sa aplic, nu ?

Ai avut antecedente cu vreun membru al clanului? Dacă da, cu cine?: Nu. Doar cu SoundZ amanta mea, si Rangalaul meu. (Vă Pwpă Drkin).

Poză cu invitaţia trimisă de un membru Capone: http://imgur.com/sFMJb0C //Am folosit edit doarece am uitat poza de invitatie.

CONTACT

Yahoo Messenger: Nu folosesc (il am dar intru o data la 2-3 luni).

Respins.

Edited by Invatacel.Capone
Posted

Invetel ii dau Contra eu... ma suna sa ii dau PRo !!! am uitat sa fac dovada...Soryy.

Scuze ca fac off-topic. Dar nu te-am pus sa imi dai pro / contra / neutru.

Recunosc, ti-am dat sms sa stiu cand primesc [/cincvite], []Hitler poate sa spuna daca nu l-am intrebat chiar si pe el cand voi primi [/cinvite] deoarece am fost acceptat de catre Invatacel.

Oricum. Chiar daca nu intru, te credeam prieten, dar pentru ca Cosminutzu_21 nu ti-a dat `atentie` pentru ca nu stii sa bagi un amarat de `Hud.txd` in folder ai iesit. De atunci esti `suparat` pe toti din mafia Ballas. Oricum, mult succes in cotinuare (P.S: Nu imi plac mincinosii).

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp