xXaNdYx Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 Astazi am scos aplicatia pentru Android BluePanel si ForumBugged, nu le gasiti pe Google Play ci le puteti doar descarca. link-urile le voi pune dupa ce primesc un raspuns de la o persoana importanta. Cine este PRO pentru aplicatie si cine este CONTRA?
Leo_ Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 Exista TAPATALK daca nu ai auzit de el, deci ce rost ar avea alta aplicatie? Pro totusi, penttu panel ar fi util, pt forum, nu.
xXaNdYx Posted December 3, 2014 Author Posted December 3, 2014 http://m.imgur.com/xQ17Xpd,ymqJq8B,qPzvRZT,rUHyoPo Bun. Alte nelamuriri? Cine doreste uploadez APK-urile Pe un site si va dau link-ul dar vreau sa stiu daca merita timpul...
Fainosag Posted December 4, 2014 Posted December 4, 2014 http://m.imgur.com/xQ17Xpd,ymqJq8B,qPzvRZT,rUHyoPo Bun. Alte nelamuriri? Cine doreste uploadez APK-urile Pe un site si va dau link-ul dar vreau sa stiu daca merita timpul... nu cu iconul, o doamne, cu aplicatia in sine
Fainosag Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 nu prea îmi miroase-a bine aplicaţia asta xD logic, pentru ca OP n-are nicio treaba cu programarea.
Fainosag Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 http://forum.bugged.ro/topic/111809-propunere-aplicatie-android/?view=getnewpost
xXaNdYx Posted December 7, 2014 Author Posted December 7, 2014 Ce sa iti pun... Te-ai luat dipa mine si ai folosit apk creator full :))
Alex123 Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 Ce sa iti pun... Te-ai luat dipa mine si ai folosit apk creator full :)) Are 13 posturi, nu il cunoaste nimeni pe forum.Sunt aplicatii fake pt a fura conturile de pe panel...Stiti ca Shadow a zis sa aveti grija de unde va logati asa ca numai prosti lumea cu aplicatiile tale fake andy.
Fainosag Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 Ce sa iti pun... Te-ai luat dipa mine si ai folosit apk creator full :)) Nu, am folosit android sdk. Lucrez pe android de 2-3 ani, nu folosesc asemenea porcarii sa fac aplicatii.
BorgWarner Posted December 9, 2014 Posted December 9, 2014 De ce te-ai luat dupa mine? Ideea e de dezvoltare nu e cum zici tu.
xXaNdYx Posted December 9, 2014 Author Posted December 9, 2014 Are 13 posturi, nu il cunoaste nimeni pe forum.Sunt aplicatii fake pt a fura conturile de pe panel...Stiti ca Shadow a zis sa aveti grija de unde va logati asa ca numai prosti lumea cu aplicatiile tale fake andy. Ce sa iti povestec, mie nu imi trebuie conturile voastre nici de aveti toata averea, stiu ce enervant e sa cauti pe net forum.bugged.ro dupa sa te loghezi ( Totul de pe un device android), si am descoperit o aplicatie care transforma din HTML in Apk, eu nu fur, multi mi-au dat contul lor sa le fac farm,chiar daca aveau 30kk in banca, nici macar 1$ nu am luat...Dar daca vrei sa ma judeci, fa cum vrei, si eu nu sunt cersetor sa cersesc +1 si alte magarii... Nu m-a afectat nimic din ce ai zis, am vrut sa va ajut...daca tu crezi ca fur conturi e treaba ta. Cei ce vor sa ma faca "hacker" sau sa ma injure, din cate am verificat, mai sunt locuri pentru ei in Recycle Bin.
xXaNdYx Posted December 9, 2014 Author Posted December 9, 2014 nu prea îmi miroase-a bine aplicaţia asta xD Ce nu iti miroase bine?E site-ul official de la Bugged convertit in fisier APK, este exact ca site-ul (Iti trebuie internet etc..) doar ca este in alta extensie (Apk), nu stiu ce va panicati ca nu imi trebuie alte conturi, al meu imi place asa cum e.
Recommended Posts