Kosso.Cross Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 ONLINE Nickname: Brocks Level(minim 15): 64 Facţiune şi rank: Momentan Civil. Cel mai mare rank avut într-o facţiune(specificaţi facţiunea): Rank 6 The Italian Mafia / Rank 4 National Guard De cât timp joci sa:mp?: Joc samp de aproximativ 2 ani. De cât timp joci sa:mp pe bugged?: Joc pe bugged din anul 2013. Ai fost banat vreodată pe blue bugged? Dacă da, de ce?: Da, cheats/ 3/3 warns dar mi-am invtat lectia si nu am mai gresit. Nickname-uri anterioare: Kron1ck, Kosso VIAŢA REALĂ Nume: Marius Vârsta: 18 ani. Biografie(minim 50 de cuvinte): Sunt un baiat cu cei 7 ani de acasa, respectuos, glumet, istet, imi place sa lucrezi in echipa cat mai mult, tin la gluma atunci cand este cazul, nu suport glumele de prost gust si mistourile ieftine, imi duc mereu treburile pe care le incep pana la sfarsit. Mai multe o sa aflati pe parcurs cand ne vom cunoaste mai bine. Cât de bine cunoşti limba engleză?(nu cunosc / cât să înţeleg despre ce se vorbeşte / bine / foarte bine): Asa si asa.. CLAN De ce vrei să faci parte din clanul Capone?: Doresc sa ma alatur acestui clan deoarece am foarte multi prieteni in el si este un clan frumos si respectat pe server foarte mult. Ai luat la cunoştinţă regulamentul clanului şi eşti de acord cu el?: Desigur. Ce părere ai despre acest clan?: Am o parere foarte buna despre acest clan deoarece sunt membrii foarte de treaba si un lider si niste co-lideri super de treaba. Ai avut antecedente cu vreun membru al clanului? Dacă da, cu cine?: Nu am avut antecedente. Poză cu invitaţia trimisă de un membru Capone: http://imgur.com/Glib93h CONTACT Yahoo Messenger: f.drops@yahoo.com Skype: mentool.colorat
sorinu Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 CONTRA, cel mai nesuferit, post-hunter, agramat şi mai nab copil de pe server!!!!!!!!!!!! Nu dati pro nu merită să fie nici in Uger!!!!!!!!!!
zewforlife Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 Contra - post-hunter si mule alte motive, care sunt enumerate mai sus. nesuferit, post-hunter, agramat, cel mai nab copil de pe server
Kosso.Cross Posted December 2, 2014 Author Posted December 2, 2014 Retrag, prea multi papitoi care au arfe de macho-men pe un joc online. Va pup agitatilor, va stiti voi.
sorinu Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 (edited) Retrag, prea multi papitoi care au arfe de macho-men pe un joc online. Va pup agitatilor, va stiti voi. ''Pe un joc online'' Mai ţii minte când te-a bătut .SHEF[] că eşti la fel de prost si in real-life ca în-game, te-ai luat ca prostu de fratsu ăl mic că esti doar un sinistrat în casă care se dă numai la cei mici, copile dacă aş fi acum lângă ti-aş rupe mâinile şi ţi le-aş îndesa fix în curu ăla păros nespălat de 2 luni.=))) Hai salpa nu am chef de inapţi. DE LA MINE ŞI DE LA TOT CLANUL CAPONE PT TINE FRAIERE!!!!!!! http://youtu.be/7NFvGN8PS1U Edited December 2, 2014 by AleX.Capone
Kosso.Cross Posted December 2, 2014 Author Posted December 2, 2014 (edited) ''Pe un joc online'' Mai ţii minte când te-a bătut .SHEF[] că eşti la fel de prost si in real-life ca în-game, te-ai luat ca prostu de fratsu ăl mic că esti doar un sinistrat în casă care se dă numai la cei mici, copile dacă aş fi acum lângă ti-aş rupe mâinile şi ţi le-aş îndesa fix în curu ăla păros nespălat de 2 luni.=))) Hai salpa nu am chef de inapţi. DE LA MINE ŞI DE LA TOT CLANUL CAPONE PT TINE FRAIERE!!!!!!! http://youtu.be/7NFvGN8PS1U =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Si-a batut pla de voi atunci cu batutu ''amice'' stai pe burta ca e apa mica, hai ca ma plictisesti. Apropo vere cum facem ca tu ai crescatorie de viermi in stomac si mai ai si tupeul sa tastezi cu mine? hai ca nu am timp de agarici, O noapte frumoasa iti doresc ''frumosule''. Edited December 2, 2014 by Brocks MagnificuL
sorinu Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Si-a batut pla de voi atunci cu batutu ''amice'' stai pe burta ca e apa mica, hai ca ma plictisesti. Apropo vere cum facem ca tu ai crescatorie de viermi in stomac si mai ai si tupeul sa tastezi cu mine? hai ca nu am timp de agarici, O noapte frumoasa iti doresc ''frumosule''. ''Stai pe burtă că e apa mică'', de când te stiu numai pe asta o zici, ai luat un kkt in gură şi nu-i mai dai drumu :) Nb. Si gata cu off-topic, stiu că eşti ofticat că nu ai fost acceptat nici la .Uger dar nu trebuie să-ţi verşi nervii aici pls mz.
Kosso.Cross Posted December 2, 2014 Author Posted December 2, 2014 ''Stai pe burtă că e apa mică'', de când te stiu numai pe asta o zici, ai luat un kkt in gură şi nu-i mai dai drumu :) Nb. Si gata cu off-topic, stiu că eşti ofticat că nu ai fost acceptat nici la .Uger dar nu trebuie să-ţi verşi nervii aici pls mz. Ok, Alexutzu_grasutzu_21, ai doliu-n stomac si tot comentezi incontinuu la mine, vere cu un asa comportament nu vei rezolva nimic, gandeste-te ca nu vei avea un viitor pe un joc dar in viata reala purtandu-te asa, parca esti un catel din ala care umbla dupa mancare, saracule, mai informeaza-te inainte sa tastezi unele chestii prostesti, cu asta am incheiat orice subiect, numai raspuns la papitoi.
sorinu Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 Ok, Alexutzu_grasutzu_21, ai doliu-n stomac si tot comentezi incontinuu la mine, vere cu un asa comportament nu vei rezolva nimic, gandeste-te ca nu vei avea un viitor pe un joc dar in viata reala purtandu-te asa, parca esti un catel din ala care umbla dupa mancare, saracule, mai informeaza-te inainte sa tastezi unele chestii prostesti, cu asta am incheiat orice subiect, numai raspuns la papitoi. Scuză-mă dar nu eu am comentat primul, hai gata că nici nu meriţi să te bag în seamă fanule, nu mai comenta aiurea tot acelaşi brocks nab rămâii...Apropo îmi place ce nume ai avut, Krugger, Root, benqletz etc se vede cine e fanu.
ComanescuDanut Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 (edited) +1 Alex... Contra! Hai un PRo.cu mine a fost k.. Edited December 5, 2014 by CENSORED
SoryN_21 Posted December 6, 2014 Posted December 6, 2014 Bă A ZIS CĂ RETRAGE LA CE DQ MAI VOTĂĂĂĂĂĂĂĂM? RESPINS, CURÂND O SĂ VORBESC CU ALEX SĂ TE SCOATĂ DIN CLAN SOCIOPATULE.
Twist7 Official Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 ONLINE Nickname: Brocks Level(minim 15): 64 Facţiune şi rank: Momentan Civil. Cel mai mare rank avut într-o facţiune(specificaţi facţiunea): Rank 6 The Italian Mafia / Rank 4 National Guard De cât timp joci sa:mp?: Joc samp de aproximativ 2 ani. De cât timp joci sa:mp pe bugged?: Joc pe bugged din anul 2013. Ai fost banat vreodată pe blue bugged? Dacă da, de ce?: Da, cheats/ 3/3 warns dar mi-am invtat lectia si nu am mai gresit. Nickname-uri anterioare: Kron1ck, Kosso VIAŢA REALĂ Nume: Marius Vârsta: 18 ani. Biografie(minim 50 de cuvinte): Sunt un baiat cu cei 7 ani de acasa, respectuos, glumet, istet, imi place sa lucrezi in echipa cat mai mult, tin la gluma atunci cand este cazul, nu suport glumele de prost gust si mistourile ieftine, imi duc mereu treburile pe care le incep pana la sfarsit. Mai multe o sa aflati pe parcurs cand ne vom cunoaste mai bine. Cât de bine cunoşti limba engleză?(nu cunosc / cât să înţeleg despre ce se vorbeşte / bine / foarte bine): Asa si asa.. CLAN De ce vrei să faci parte din clanul Capone?: Doresc sa ma alatur acestui clan deoarece am foarte multi prieteni in el si este un clan frumos si respectat pe server foarte mult. Ai luat la cunoştinţă regulamentul clanului şi eşti de acord cu el?: Desigur. Ce părere ai despre acest clan?: Am o parere foarte buna despre acest clan deoarece sunt membrii foarte de treaba si un lider si niste co-lideri super de treaba. Ai avut antecedente cu vreun membru al clanului? Dacă da, cu cine?: Nu am avut antecedente. Poză cu invitaţia trimisă de un membru Capone: http://imgur.com/Glib93h CONTACT Yahoo Messenger: f.drops@yahoo.com Skype: mentool.colorat Respins prieten ca prieten dar nu imi convine cum imi jignesti colegi vei fi dat afara din clan.
Recommended Posts