ChildOfDark Posted December 3, 2014 Posted December 3, 2014 ONLINE Nickname: ChildOfDark Level(minim 15):24 Facţiune şi rank: The Rifa, Rank 1. Cel mai mare rank avut într-o facţiune(specificaţi facţiunea):Rank 1, in toate, nu sunt un membru rau.. Doar un ghinion la post-hunteri.. De cât timp joci sa:mp?:De 4 ani. De cât timp joci sa:mp pe bugged?:De 1 an, cu pauze. Ai fost banat vreodată pe blue bugged? Dacă da, de ce?:Doar 1 data, 3/3 WARN'S. Nickname-uri anterioare:N-am. VIAŢA REALĂ Nume:Aanei Alin Vârsta:Am 17 ani. Biografie(minim 50 de cuvinte):Ma numesc Aanei Alin, am 17 ani si sunt din Piatra Neamt. Sunt un baiat modest, glumet, respectuos, cu cei 7 ani de acasa, cu capup pe umeri, care stie sa asculte, putin timid, hazliu. Duc orice treaba pana la capat. Hobby-urile mele sunt :fotbalul, baschetul, SA:MP-ul.Imi place sa socializez. Nu sunt fitos si nu am mofturi. Cât de bine cunoşti limba engleză?(nu cunosc / cât să înţeleg despre ce se vorbeşte / bine / foarte bine)Bine. CLAN De ce vrei să faci parte din clanul Capone?:Deoarece sunt membri foarte buni in acest clan, si sa ma alatur lor. Ai luat la cunoştinţă regulamentul clanului şi eşti de acord cu el?: Da. Ce părere ai despre acest clan?: Ca este unul foarte bine la punct, cu reguli stricte si foarte bune. Ai avut antecedente cu vreun membru al clanului? Dacă da, cu cine?: Nu, n-am avut. Poză cu invitaţia trimisă de un membru Capone:http://i.imgur.com/hj6c1vE.png CONTACT Yahoo Messenger: Prefer sa nu le fac publice. Skype: Prefer sa nu le fac publice.
MORGAN Posted December 3, 2014 Posted December 3, 2014 Contra, minciuni in aplicatie, nu ai 17 ani, ai 12.
Twist7 Official Posted December 3, 2014 Posted December 3, 2014 Contra, minciuni in aplicatie, nu ai 17 ani, ai 12. Numai faci parte din clan si nici ca vei mai face vreodata. Pro meriti o sansa.
NCT Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 Contra - Dacă să spunem SoryN, că pe el în văd mai nab, are lider ballas, ești cu tot pupincurist și spui tragi bine, gg. Dacă este civillian, level 1, etc, te iei de el codat infect, /report. Nu meriți după părerea mea, chiar dacă cu foștii lideri / co-lideri / liderii care în acest moment dețin funcția, doar pentru a fi acceptat. O zi bună, sper că ai înțeles mesajul meu și nu în primești ca pe o ofensă adresată ție.
Twist7 Official Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 ONLINE Nickname: ChildOfDark Level(minim 15):24 Facţiune şi rank: The Rifa, Rank 1. Cel mai mare rank avut într-o facţiune(specificaţi facţiunea):Rank 1, in toate, nu sunt un membru rau.. Doar un ghinion la post-hunteri.. De cât timp joci sa:mp?:De 4 ani. De cât timp joci sa:mp pe bugged?:De 1 an, cu pauze. Ai fost banat vreodată pe blue bugged? Dacă da, de ce?:Doar 1 data, 3/3 WARN'S. Nickname-uri anterioare:N-am. VIAŢA REALĂ Nume:Aanei Alin Vârsta:Am 17 ani. Biografie(minim 50 de cuvinte):Ma numesc Aanei Alin, am 17 ani si sunt din Piatra Neamt. Sunt un baiat modest, glumet, respectuos, cu cei 7 ani de acasa, cu capup pe umeri, care stie sa asculte, putin timid, hazliu. Duc orice treaba pana la capat. Hobby-urile mele sunt :fotbalul, baschetul, SA:MP-ul.Imi place sa socializez. Nu sunt fitos si nu am mofturi. Cât de bine cunoşti limba engleză?(nu cunosc / cât să înţeleg despre ce se vorbeşte / bine / foarte bine)Bine. CLAN De ce vrei să faci parte din clanul Capone?:Deoarece sunt membri foarte buni in acest clan, si sa ma alatur lor. Ai luat la cunoştinţă regulamentul clanului şi eşti de acord cu el?: Da. Ce părere ai despre acest clan?: Ca este unul foarte bine la punct, cu reguli stricte si foarte bune. Ai avut antecedente cu vreun membru al clanului? Dacă da, cu cine?: Nu, n-am avut. Poză cu invitaţia trimisă de un membru Capone:http://i.imgur.com/hj6c1vE.png CONTACT Yahoo Messenger: Prefer sa nu le fac publice. Skype: Prefer sa nu le fac publice. Contra si ai fost respins.
Recommended Posts