MaNuLeX Posted December 3, 2014 Posted December 3, 2014 Nickname: KaRaMBoL Level:1 (m-am apucat pe blue,deoarece pe red ma plictisisisem la level 15) Varsta ta reala:15 Cate ore jucate ai:1 Dar o sa fac pe parcusul zilelor. Eşti capabil sa te comporţi civilizat?:Da,deoarece stiu s respect lumea. O scurta descriere despre tine minim 10 cuvinte:Un baiat cu carcter pozitiv,care gaseste raspunsul mereu la fiecare intrebare.Imi place sa respect lumea,dar si ei s m respecte pe mine. De cat timp joci buGGeD:De cateva luni Link cu Faction History:Pe blue nu am,numai pe red. Cate ore petreci zilnic pe server?:Vreo 7 ore. Poza ta cu /mywarns: Puteti cauta pe panel . De ce doresti să intri in clanul .Extream-Dead. minim 10 cuvinte:Doresc sa intru in cest cln.deorece vreu sa imi fac prieteni si s ma inteleg bine. Ai avut vreodata un conflict cu un membru din acest clan?:Nu. Aveti skype?:Nu folosesc. Alte precizări:Sper sa fiu acceptat/
paradoX.. Posted December 4, 2014 Posted December 4, 2014 Cauta un membru r6 din clan si le zici ca am zis eu sa-ti dea invite. Add skype : cristy.dnd sa vorbesc ceva cu tine.
Recommended Posts