Jump to content

Recommended Posts

Posted

Subiectul video-ului: O zi obisnuita pe BLUE.BUGGED.RO

O scurta prezentare: Pai am promis acum 2 luni persoanelor ce imi urmaresc canalul de youtube ca voi filma pe serverul ales de ei, respectiv BUGGED.RO

Link catre filmulet:

• Upvote 1
Posted

Subiectul video-ului: O zi obisnuita pe BLUE.BUGGED.RO

O scurta prezentare: Pai am promis acum 2 luni persoanelor ce imi urmaresc canalul de youtube ca voi filma pe serverul ales de ei, respectiv BUGGED.RO

Link catre filmulet:

E ok, dar cam plictisitor... cine crezi ca se uita 48 de minute ? nimeni. Iti dau un sfat, incearca sa faci un video care sa contina stunt-uri - dm[cop/paint] orice, sa fie acel ceva si sa tina de Sa:Mp. 

Bafta.

Posted

Inteleg unde bateti, m-am luat cu vorba si nu m-am mai putut oprii.. :(

Data viitoare o sa incerc sa il fac mai scurt..

Posted

• A fost un videoclip destul de ok, m-am uitat 48 de minute si pot spune ca nu m-am plictisit.

Se vede pe tine ca esti un newbye, fiind nou pe server, asa spus 'newbye'.

In legatura cu politia, la ora 12:00 - 13:00, multi politisti sunt la scoala, mananca, beau apa, etc, nu stau de wanted, incearca sa joci seara pe la 20:00 - 22:00 si o sa vezi diferente mari, politia actioneaza altfel.

In legatura cu astea, daca doresti pot sa te ajut cu unele chesti, sa te invat anumite lucruri si poate candva o sa joci si tu pentru placerea de a juca. Daca vrei sa te ajut, ma poti gasii pe Skype, swat.samp1 - id.

Acum sa trec la partea cu rob-ul, nu trebuie sa te 'crizezi', asa spus, incearca sa dai rob in Las Venturas, San Fierro, acolo politia circula mai putin.

La noi pe server e cam asa, LS-ul este cel mai populat oras, aici totul e foarte scump, spre exemplu 24/7 Fish Los Santos, poate ajunge si peste 7.000.000.000$, acesta fiind unul din cele mai bune biz-uri in LS.

Orasul Las Venturas, este al doilea cel mai populat oras, aici 24/7 Fish LV poate ajunge la acelasi pret ca si 24/7 Fish LS, scoate cam aceiasi suma de bani pe zi.

Orasul San Fierro este cel mai putin populat, aici 24/7 Fish SF poate ajunge undeva la 4.500.000.000$ - 5.000.000.000$, toate datele astea le stiu sigur, deoarece eu si prieteni mei care mai jucam si stam pe Skype, detinem toate aceste 3 business-uri.

Sper ca sa te apuci sa joci si tu SA:MP pe bugged calumea, adica sa intri intr-o factiune, sa ajungi poate candva helper, apoi admin, etc, pentru asta m-am uitat special la videoclipuri, pentru ca stiam ca tu stii sa scriptezi destul de bine si ma atragi in ceea ce inseamna scripting. Odata ce o sa ajungi intr-o factiune, o sa vezi ce e cu adevarat 'role-play-ul' de pe acest server, pot spune ca tot este ca in viata reala, trebuie sa cunosti foarte bine regulamentul si sa fi foarte atent la ceea ce faci.

Daca pot sa te ajut cu ceva, te rog sa ma contactezi la adresa de Skype: swat.samp1

Posted

E ok, dar cam plictisitor... cine crezi ca se uita 48 de minute ? nimeni. Iti dau un sfat, incearca sa faci un video care sa contina stunt-uri - dm[cop/paint] orice, sa fie acel ceva si sa tina de Sa:Mp. 

Bafta.

Keep going.

Posted

• A fost un videoclip destul de ok, m-am uitat 48 de minute si pot spune ca nu m-am plictisit.
  • Se vede pe tine ca esti un newbye, fiind nou pe server, asa spus 'newbye'.
  • In legatura cu politia, la ora 12:00 - 13:00, multi politisti sunt la scoala, mananca, beau apa, etc, nu stau de wanted, incearca sa joci seara pe la 20:00 - 22:00 si o sa vezi diferente mari, politia actioneaza altfel.
  • In legatura cu astea, daca doresti pot sa te ajut cu unele chesti, sa te invat anumite lucruri si poate candva o sa joci si tu pentru placerea de a juca. Daca vrei sa te ajut, ma poti gasii pe Skype, swat.samp1 - id.
  • Acum sa trec la partea cu rob-ul, nu trebuie sa te 'crizezi', asa spus, incearca sa dai rob in Las Venturas, San Fierro, acolo politia circula mai putin.
  • La noi pe server e cam asa, LS-ul este cel mai populat oras, aici totul e foarte scump, spre exemplu 24/7 Fish Los Santos, poate ajunge si peste 7.000.000.000$, acesta fiind unul din cele mai bune biz-uri in LS.
  • Orasul Las Venturas, este al doilea cel mai populat oras, aici 24/7 Fish LV poate ajunge la acelasi pret ca si 24/7 Fish LS, scoate cam aceiasi suma de bani pe zi.
  • Orasul San Fierro este cel mai putin populat, aici 24/7 Fish SF poate ajunge undeva la 4.500.000.000$ - 5.000.000.000$, toate datele astea le stiu sigur, deoarece eu si prieteni mei care mai jucam si stam pe Skype, detinem toate aceste 3 business-uri.
  • Sper ca sa te apuci sa joci si tu SA:MP pe bugged calumea, adica sa intri intr-o factiune, sa ajungi poate candva helper, apoi admin, etc, pentru asta m-am uitat special la videoclipuri, pentru ca stiam ca tu stii sa scriptezi destul de bine si ma atragi in ceea ce inseamna scripting. Odata ce o sa ajungi intr-o factiune, o sa vezi ce e cu adevarat 'role-play-ul' de pe acest server, pot spune ca tot este ca in viata reala, trebuie sa cunosti foarte bine regulamentul si sa fi foarte atent la ceea ce faci.
  • Daca pot sa te ajut cu ceva, te rog sa ma contactezi la adresa de Skype: swat.sam

Felicitari pentru ca il ajuti, putini sunt ca tine. Daca am nevoie de ceva, pot sa iti trimit un pm? Merci aniticipat.

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp