RaZzZoRr01 Posted December 4, 2014 Posted December 4, 2014 Subiect: Cineva care se crede "legenda" a demonstrat ca e un slab. Prezentare: Un 360 dat cu usurinta pe Gorja. Link: PS: Gorja, iesi sau te dau afara! - Inaka96 (pentru cine nu stie gorja a fost 8 zile colider russian si a fost obligat sa dea /qg sau demisia)
Deagle.Oficial Posted December 4, 2014 Posted December 4, 2014 Gorja este un copil de maxim 14 ani care se lauda pe stomacul gol. Doar gura e de el. Gg. ptr. 360.
RaZzZoRr01 Posted December 4, 2014 Author Posted December 4, 2014 ce ai facut. wow. cate 360 am dat eu.. Nu e faza de 360 dar daca vi pe la paint si dai de gorja si scoate un best se crede zew legenda etc. si am vrut sa arat ca nu e chiar asa bun.
Soru Posted December 4, 2014 Posted December 4, 2014 Omu filmeaza cu PlayClow ca sa nu aiba lag :)))))))
DanyelMaryan Posted December 4, 2014 Posted December 4, 2014 =))) Stim deja ca Gorja e cel mai nab copil de pe server. Gg pt 360 :))
WorMeX Posted December 4, 2014 Posted December 4, 2014 (edited) Subiect: Cineva care se crede "legenda" a demonstrat ca e un slab. Prezentare: Un 360 dat cu usurinta pe Gorja. Link: PS: Gorja, iesi sau te dau afara! - Inaka96 (pentru cine nu stie gorja a fost 8 zile colider russian si a fost obligat sa dea /qg sau demisia) Te rog da-mi si mie efectele... dau +1 ! GG pt 360 !! Dai bine :P Edited December 4, 2014 by WorMeX
Raul_Cross Posted December 4, 2014 Posted December 4, 2014 Gorja este un copil de maxim 14 ani care se lauda pe stomacul gol. Doar gura e de el. Gg. ptr. 360.
DanielDG Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 Gorja este o suferinta mica, daca il iau la paintball incepe sa ma faca "noob", "ratat", "codat care a luat ban de 3 ori pentru crash" M-am saturat de copilul asta, credeam ca sunt singurul care il detesta.
.Gabriel Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 Adevarat, Gorja e un copil fara viitor. Nici nu stiu cum joaca el SA:MP, PC-ul e vai de capul lui, l-am prins odata cu farurile stinse si avea 12 fps. Si dupa ce i-am dat amenda, a zis pe [/wt] saracie, de parca el e vreun bogat cu un Infernus cu hidden 155.
paradoX.. Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 Astia care ati tot spus de Gorja, intradevar are momente cand ma enerveaza la culme, dar asa-i el, imatur. Asa a fost sa fie firea lui, daca stam sa ne judecam printr-un simplu video ca a facut 360 pe el, ne facem de rusine cum s-a facut AIM - RaZzZoRr Raz0r, man, nu erai la fel ? toti am fost ca el. Nu dovedesti nimic ca ai facut un 360 pe el, dovedesti ca esti incapabil sa-ti tii vorbele la tine.
LaValoare Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 (edited) L-am vazut si eu pe acest anonim care sufera numit "Gorja", un slab, nu stiu de ce va bateti capul atat de mult cu acesti copilasi... Edited December 5, 2014 by CORASON.
RaZzZoRr01 Posted December 5, 2014 Author Posted December 5, 2014 (edited) Astia care ati tot spus de Gorja, intradevar are momente cand ma enerveaza la culme, dar asa-i el, imatur. Asa a fost sa fie firea lui, daca stam sa ne judecam printr-un simplu video ca a facut 360 pe el, ne facem de rusine cum s-a facut AIM - RaZzZoRr Raz0r, man, nu erai la fel ? toti am fost ca el. Nu dovedesti nimic ca ai facut un 360 pe el, dovedesti ca esti incapabil sa-ti tii vorbele la tine. jm3k tinta, no? Edited December 5, 2014 by AIM - RaZzZoRr
paradoX.. Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 jm3k tinta, no? Stiu ca ai ramas fara cuvinte, dar asa este, si tinta ? nea, prefer tot asta care o am :3
Yuli. Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 Astia care ati tot spus de Gorja, intradevar are momente cand ma enerveaza la culme, dar asa-i el, imatur. Asa a fost sa fie firea lui, daca stam sa ne judecam printr-un simplu video ca a facut 360 pe el, ne facem de rusine cum s-a facut AIM - RaZzZoRr Raz0r, man, nu erai la fel ? toti am fost ca el. Nu dovedesti nimic ca ai facut un 360 pe el, dovedesti ca esti incapabil sa-ti tii vorbele la tine. Te lauzi ca i-ai dat 360 la un newbie? Te felicit, cred ca esti mandru de prima ta realizare in viata. AIM - RaZzZoRr
RaZzZoRr01 Posted December 5, 2014 Author Posted December 5, 2014 Te lauzi ca i-ai dat 360 la un newbie? Te felicit, cred ca esti mandru de prima ta realizare in viata. AIM - RaZzZoRr BoosT te-a bagat cineva in seama? Daca nu joci pe red nu mai vorbi, nu il sti pe Gorja. Bafta
paradoX.. Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 BoosT te-a bagat cineva in seama? Daca nu joci pe red nu mai vorbi, nu il sti pe Gorja. Bafta Adica recunosti ca joaca bine ?
RaZzZoRr01 Posted December 5, 2014 Author Posted December 5, 2014 (edited) Adica recunosti ca joaca bine ? C_Jay e gorja pe cont a? Te rog da-mi si mie efectele... dau +1 ! GG pt 360 !! Dai bine :P : http://www.girlshare.ro/32828466 Edited December 5, 2014 by AIM - RaZzZoRr 1
Recommended Posts