Talow Posted December 4, 2014 Posted December 4, 2014 ONLINE Nickname: GURi Level(minim 15):16 Facţiune şi rank: Grove Street rank 1 Cel mai mare rank avut într-o facţiune(specificaţi facţiunea):2 F.B.I De cât timp joci sa:mp?: 2 ani De cât timp joci sa:mp pe bugged?: 1 an Ai fost banat vreodată pe blue bugged? Dacă da, de ce?: Da, reclama. Nickname-uri anterioare: - VIAŢA REALĂ Nume:Stefan Vârsta:15 ani Biografie(minim 50 de cuvinte): Sunt un băiat glumeț, îmi place să îmi fac prieteni noi mereu și să cunosc oameni, îmi plac foarte mult jocurile și sa ii respect pe cei din jurul meu, chiar dacă ei nu ma respecta la fel de mult și cred cam am din toate câte ceva, asta înseamnă că sunt un om integru și știu ce vreau de la viață, să reacționez ca atare atunci când trebuie, asta înseamnă ca ai discernământ și nu lași pe nimeni sa te calce în picioare, dar ca orice om am și mici defecte de care nu ma pot debarasa de ele cât aș încerca, adică nu pot pune la fund asa cum zice în popor și tratez ca atare fiecare amănunt, chiar dacă realizez ca nu e bine sa ma enervez din orice fleac, dar asta e firea mea și totuși mă bucur ca sunt așa. Cât de bine cunoşti limba engleză?(nu cunosc / cât să înţeleg despre ce se vorbeşte / bine / foarte bine) Bine CLAN De ce vrei să faci parte din clanul Capone?: Deoarece e cel mia serios clan de pe server are cel mai renumit lider si am multi prieteni aici. Ai luat la cunoştinţă regulamentul clanului şi eşti de acord cu el?: Da. Ce părere ai despre acest clan?: #Valoare ce-a mai mare! Ai avut antecedente cu vreun membru al clanului? Dacă da, cu cine?:Nu. Poză cu invitaţia trimisă de un membru Capone: http://i.imgur.com/SRBbAKs.png CONTACT Yahoo Messenger: stefanno_xxl@yahoo.com Skype: k1ckuletz
CERBU.GUTA Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 (edited) Sa zicem pro.. Edited December 5, 2014 by .kNiGHT.Capone
SoryN_21 Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 Contra - Aplicaţie coiată acolo la biografie. Cum se face că sus scrii fără diacrtitice şi jos cu diacritice?
Talow Posted December 5, 2014 Author Posted December 5, 2014 Contra - Aplicaţie coiată acolo la biografie. Cum se face că sus scrii fără diacrtitice şi jos cu diacritice? Scuze pentru out of topic dar am scris cu diacritice la biografie sa arate mai frumos :|
Twist7 Official Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 ONLINE Nickname: GURi Level(minim 15):16 Facţiune şi rank: Grove Street rank 1 Cel mai mare rank avut într-o facţiune(specificaţi facţiunea):2 F.B.I De cât timp joci sa:mp?: 2 ani De cât timp joci sa:mp pe bugged?: 1 an Ai fost banat vreodată pe blue bugged? Dacă da, de ce?: Da, reclama. Nickname-uri anterioare: - VIAŢA REALĂ Nume:Stefan Vârsta:15 ani Biografie(minim 50 de cuvinte): Sunt un băiat glumeț, îmi place să îmi fac prieteni noi mereu și să cunosc oameni, îmi plac foarte mult jocurile și sa ii respect pe cei din jurul meu, chiar dacă ei nu ma respecta la fel de mult și cred cam am din toate câte ceva, asta înseamnă că sunt un om integru și știu ce vreau de la viață, să reacționez ca atare atunci când trebuie, asta înseamnă ca ai discernământ și nu lași pe nimeni sa te calce în picioare, dar ca orice om am și mici defecte de care nu ma pot debarasa de ele cât aș încerca, adică nu pot pune la fund asa cum zice în popor și tratez ca atare fiecare amănunt, chiar dacă realizez ca nu e bine sa ma enervez din orice fleac, dar asta e firea mea și totuși mă bucur ca sunt așa. Cât de bine cunoşti limba engleză?(nu cunosc / cât să înţeleg despre ce se vorbeşte / bine / foarte bine) Bine CLAN De ce vrei să faci parte din clanul Capone?: Deoarece e cel mia serios clan de pe server are cel mai renumit lider si am multi prieteni aici. Ai luat la cunoştinţă regulamentul clanului şi eşti de acord cu el?: Da. Ce părere ai despre acest clan?: #Valoare ce-a mai mare! Ai avut antecedente cu vreun membru al clanului? Dacă da, cu cine?:Nu. Poză cu invitaţia trimisă de un membru Capone: http://i.imgur.com/SRBbAKs.png CONTACT Yahoo Messenger: stefanno_xxl@yahoo.com Skype: k1ckuletz Respins.
Recommended Posts