mihai_ghimp11 Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 VIAȚA REALĂ: Nume: Mihai Vârsta: 13ani Biografie(minim 20 de cuvinte): Sunt o fire emotiva careia ii place sa se distreze.Eu cred ca toaota lumea trebuie sa aiba simtul umorului si sa stie sa faca glume .Asta sunt eu si nimei nu ma poate schimba! ONLINE: Nick Sa:Mp: misa12 Level: 5 De cât timp joci Sa:Mp?:2 luni Ai avut vreodată ban pe Sa:Mp(Dacă da, spune de ce): NU am avut nici un ban pe Sa:Mp Cât timp te joci Sa:Mp pe zi:2-3 ore Ce nick-uri ai mai avut înainte?:Doar asta Ai avut vreo altercație cu membrii clanului? Dacă da, spune:NU am avut nici o altercatie Link către User Panel:http://redpanel.bugged.ro/profile/misa12 CLAN: De unde ai aflat de acest clan?: Lam Observat in timp ce ma jucam Știi regulile clanului?: Desigur De la ce vine [bVb]?: BURSA de valori BUGGED Cu ce crezi ca poți sa contribui în acest clan?: Cu tot ce imi va sta in putinta Ții la glumă?: Dacă da, în ce masura?:Tin la gluma atita timp cit nu se injura! De ce dorești să te alături acestui clan?: Ca sa contribiu la dezvoltarea acestuia Ai mai fost membru? Cum te-ai simțit?:Nu e prima oara cind incerc sa intru intr-un clan! CONTACT: ID Yahoo! Messenger: mihai.ghimp@yahoo.com Skype:mihai.ghimp1 0 Back to top Report Quote
Recommended Posts